Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυο μονά και μια δυάδα

Δείτε τις σημερινές προτάσεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα  συνεχίζονται σήμερα τα προκριματικά παιχνίδια για το EURO 2020 και εντάξει δεν το κρύβω πως δεν τρελαίνομαι για εθνικές, ειδικά σε προκριματική φάση. Υπάρχουν δυο παιχνίδια από την Β Ισπανίας την Β Ολλανδίας και παιχνίδια από το Ιρλανδικό πρωτάθλημα που προτιμώ να ασχοληθώ.

Επίσης βρισκόμαστε και στην δεύτερη αγωνιστική στην Euroleague στο μπάσκετ. Από δω και πέρα θα υπάρχουν και προτάσεις από την Euroleague όταν προκύπτει κάτι αξιόλογο σε δυάδα ή μονά αποδεκτά.

Στην Ισπανία και την Segunda στις 22:00 Ράγιο Βαγεκάνο – Τενερίφη στο “Βαγιέκας” και φυσικά θα ασχοληθούμε με το πουλέν. Με ισοπαλίες δεν έφτασε πουθενά κάνεις και η γηπεδούχος Ράγιο μετράει 5 συνεχόμενες όλες με γκολ. Οι 4/5 ήρθαν 1-1 και η πέμπτη 2-2. Στην 10η θέση και μακριά από τις θέσεις που οδηγούν σε playoff ανόδου αλλά ευτυχώς για την αφελή αμυντικά Ράγιο η διαφορά της από την δεύτερη Αλμερία είναι μόλις 5 βαθμοί.

Η Τενερίφη έρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες στην έδρα της από την Εξτρεμαδούρα και την Οβιέδο και γενικά δεν πατάει καλά με 3 ήττες 1 ισοπαλία και 1 νίκη στα 5 τελευταία. Η Ράγιο είτε χάσει είτε κερδίσει είτε έρθει ισόπαλη θα σκοράρει, με συντελεστή 15-13 στα γκολ. Και Τενερίφη σκοράρει αρκετά με συντελεστή 13-14. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 στο 1.60 γιατί η Ράγιο ακόμα δεν μπορεί να στηριχθεί χωρίς κάλυψη.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Β Ολλανδίας στις 21:45 Μάαστριχτ – Καμπούρ. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες σε διαφορετική τροχιά και φόρμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 19η θέση προτελευταίοι με 7 βαθμούς μόλις σε 9 παιχνίδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι της Καμπούρ είναι στην 2η θέση με 21 βαθμούς σε 9 παιχνίδια. Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων επιθετικά και αμυντικά.

Η Καμπούρ έχει σκοράρει 24 γκολ και έχει δεχτεί 6 ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν 8 και δέχτηκαν 20. Η προϊστορία στα τελευταία 10 μεταξύ των δυο ομάδων είναι μοιρασμένη. Οι δυο ομάδες έχουν από τέσσερις νίκες ενώ δυο παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι στα 4 τελευταία μεταξύ τούς η Μάαστριχτ έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα. Επιλογή το 2X & over 2.5 με απόδοση 1.90 στηρίζοντας την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ιρλανδία στις 21:45  Μποέμιαν – Νταντάλκ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι είναι ήδη πρωταθλητές καθώς έχουν 17 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Σαμρόκ Ρόβερς. Η Μποέμιαν είναι αυτή που χρειάζεται τους βαθμούς στο ζευγάρι. Είναι τρίτη μια ανάσα και δυο βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Ντερι. Η Μποέμιαν έχει 53 βαθμούς και η Ντέρι 51. Η φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στα 5 τελευταία ενώ η Μποέμιαν έχει δύο νίκες μια ισοπαλία και δύο ήττες.

Στα γκολ και εδώ η διαφορά είναι τεράστια η Νταντάλκ έχει σκοράρει 68 και έχει δεχτεί 15 ενώ η Μποέμιαν σκόραρε 43 και δέχτηκε 24. Η γηπεδούχος έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι αλλά η Νταντάλκ έχει πιάσει φόρμα.

Ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα είναι άσχημος για την Μποέμιαν αλλά ακόμη και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Για την πρωταθλήτρια δεν θα σημαίνει κάτι αν χάσει βαθμούς, τρία παιχνίδια πριν το τέλος. Για την Μποέμιαν όμως μπορεί να πάει στράφι όλη η χρονιά. Ρίσκο σε μονό αποδεκτό στην ισοπαλία στο 3.45.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Euroleague στις 21:45 Ολίμπια Μιλάνο- Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι δυο ομάδες έρχονται από ήττες στην πρώτη αγωνιστική. Η Ολίμπια έχασε εκτός από την Μπάγερν στο Μόναχο 78-64, ενώ η Ζαλγκίρις στην έδρα της έχασε 58-70 από την Μπασκόνια. Δέν θα είναι εύκολο παιχνίδι για καμία από τις δύο ομάδες αφού και οι δύο δείχνουν ασύνδετες προς το παρόν μιας και τα καινούργια κομμάτια του πάζλ ακόμη δεν έχουν κουμπώσει καλά.

Εκτός φυσικά του Σκόλα που είναι μια κατηγορία μόνος του ο άνθρωπος και με 17 πόντους και λίγες μόνο μέρες στην ομάδα προσπάθησε να κρατήσει την Ολίμπια κοντά στο σκορ στο παιχνίδι με την Μπάγερν . Η Ολίμπια μπορεί να τρέξει με Ροντρίγκεζ και να ανοίξει το παιχνίδι. Το ίδιο μπορεί να τρέξει και η Ζαλγκίρις, πολύ πιθανό να περάσει τους 80 πόντους η Ολίμπια Μιλάνο. Επιλογή σε μονό αποδεκτό το over 79.5 πόντοι για την Ολίμπια Μιλάνο με απόδοση 2.20

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

21:45 | Μάαστριχτ – Καμπούρ

2X & over 2.5 (1.90)

22:00 Ράγιο Βαγεκάνο – Τενερίφη

1Χ & over 1.5 (1.60)

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

21:45 |  Μποέμιαν – Νταντάλκ

Χ (3.45)

21:45 | Ολίμπια Μιλάνο- Ζαλγκίρις Κάουνας

Οver 79.5 πόντοι Ολίμπια Μιλάνο

(περιλαμβάνει παράταση)

(2.20)

Διαβάστε επίσης

Back to top button