Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ροντρίγκο Ρέι: «Δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμία»

Για την ήττα από την Αϊντχόφεν, το επερχόμενο παιχνίδι με την Λαμία αλλά και τον ανταγωνισμό για μια θέση κάτω από τα δοκάρια, μίλησε ο Ροντρίγκο Ρέι, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Για την ήττα από την Αϊντχόφεν, το επερχόμενο παιχνίδι με την Λαμία αλλά και τον ανταγωνισμό για μια θέση κάτω από τα δοκάρια, μίλησε ο Ροντρίγκο Ρέι, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Αργεντινός πορτιέρο υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως έχει χαρακτήρα, ενώ τόνισε πως προσπαθεί σκληρά για να κερδίσει κάποια αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και την κατάσταση του ομίλου:

«Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ έδειξε ένα θετικό και ένα αρνητικό πρόσωπο ταυτόχρονα. Αυτό για εμένα είναι ένα σημάδι ότι η ομάδα έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά, για να το πετύχουμε. Όσον αφορά γενικότερα την κατάσταση στον όμιλο, είμαστε καλά, νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ξέρουμε καλά ότι ακόμα η τύχη είναι στα δικά μας χέρια, μιας και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε στην Κύπρο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες για να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση».

Αν έφερε άγχος η ήττα από την PSV:

«Νομίζω πως όχι. Η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει χαρακτήρα και μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι αλήθεια ότι εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, προηγηθήκαμε με 2-0 και κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι του. Από την άλλη ο αντίπαλος ρίσκαρε γιατί ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι, είχε ποιότητα και δυστυχώς τα κατάφερε. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν μας αφαιρεί την αισιοδοξία ή την πεποίθηση ότι μπορούμε εμείς να περάσουμε».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ και τι πρέπει να βελτιωθεί:

«Για αυτό είπα ότι έχουμε πολλά θετικά και κάποια στα οποία χρειαζόμαστε βελτίωση. Ένα από αυτά είναι και το αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε πιο στιβαροί, πιο ανθεκτικοί αμυντικά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας. Από την άλλη κάτι θετικό είναι ότι η ομάδα δείχνει πως σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης το γεγονός ότι τελευταία η ομάδα έχει μόνο νίκες, εκτός από την ήττα στην Ολλανδία, δείχνει ότι είναι περισσότερα τα θετικά στοιχεία και λιγότερα αυτά που πρέπει να διορθώσουμε, τα οποία τα έχουμε βέβαια πάντα στο μυαλό μας και για αυτό προπονούμαστε κάθε μέρα».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Λαμία και τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, ωστόσο από την δικιά μας πλευρά υπάρχει μόνο η νίκη στο μυαλό μας. Ξέρουμε καλά ότι για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δε λέμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι, ωστόσο έχουμε την πεποίθηση ότι έχουμε μια καλή και δυνατή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη».

Πως ζει φέτος τον ανταγωνισμό στην ομάδα:

«Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Οι σχέσεις μου με όλους είναι πάρα πολύ καλές και με τον Πασχαλάκη και με τον Ζίβκοβιτς και με τον Μάριο Γκαλινοβιτς, με όλους. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ πάρα πολύ σκληρά για να κερδίσω κάποια αγωνιστικά λεπτά. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Νιώθω πάρα πολύ καλά εδώ πέρα, έχω καλές σχέσεις με όλο το γκρουπ. Συνεχίζω την σκληρή δουλειά και περιμένω και ελπίζω».

πηγή: inpaok.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button