Νέα από Κόσμο

Βαλβέρδε: «Ή φυγή του Νευμάρ ήταν δύσκολη στιγμή για το κλαμπ»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην οποία μίλησε για όλους και για όλα. Ο 53χρονος προπονητής μίλησε για τη φυγή του Νευμάρ και εξήγησε πως αυτή επηρέασε την ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες μεταγραφές του Γενάρη.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν και οι αναφορές στον Μέσι ενώ στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν και οι στόχοι της Μπάρτσα για τη φετινή σεζόν.

Τα κυριότερα κομμάτια της συνέντευξης του Βαλβέρδε:

Για την αποχώρηση του Νευμάρ και πως επηρέασε την ομάδα: «Δεν γίνεται να αρνηθούμε ότι η φυγή του ήταν μία δύσκολη στιγμή για το κλαμπ».

Για το αν η Μπάρτσα θα κάνει μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο: «Είμαστε ανοικτοί στο να βελτιώνουμε διαρκώς την ομάδα, όπως κάνουν και οι αντίπαλοί μας. Στο μέτρο του δυνατού θα ενισχυθούμε».

Για τους στόχους της ομάδας και για το αν το πρωτάθλημα έχει κριθεί: «Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Κοιτάζουμε συνεχώς μπροστά και μας ανησυχεί μόνο το να μην χαλαρώσουμε εμείς. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα, αλλά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Σε αυτή τη λογική θέλω να πορευτεί και η ομάδα».

 Για τον Μέσι και τις προσαρμογές του συστήματος της ομάδας «Συνεχώς προσαρμοζόμαστε στους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους. Ακόμα και για τη θέση του Μέσι γίνεται κουβέντα, αλλά αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει πριν έρθω εγώ. Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και είναι αδύνατον να τον βελτιώσεις. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και αυτό δίνει ώθηση σε όλους μας».

Για το πόσο χρόνο αφιερώνει στην παρακολούθηση ποδοσφαίρου: «Ορισμένες φορές είμαι στο κρεβάτι και σκέφτομαι μια φάση που είδα στον αγώνα. Πρέπει να την βρω και να τη βάλω να τη δω στο video. Είμαστε λίγο άρρωστοι αν και προσπαθώ να κρατήσω απόσταση από αυτό. Οταν νικάς, κοιμάσαι πιο ήρεμα. Όταν παίρνω μια απόφαση, δεν αναρωτιέμαι μετά. Μόνο πριν. Είμαι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα, ακόμη και με τις όποιες δυσκολίες».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button