Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παμλίδης: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με Ιωνικό και να κερδίσουμε 100%»

Ο Γιώργος Παμλίδης στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης μιλώντας για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ (2-2), ενώ επισήμανε πως πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια και να κερδίσουν 100%. #slgr #pasgianninafc #Παμλίδης #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Γιώργος Παμλίδης στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης μιλώντας για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ (2-2), ενώ επισήμανε πως πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια και να κερδίσουν 100%.

Αναλυτικά ο Γιώργος Παμλίδης μιλώντας μετά το 2-2 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ, ανέφερε τα εξής:

Για το αποτέλεσμα που χάθηκε μέσα από τα χέρια τους για δεύτερο σερί ματς στο τέλος: «Η αλήθεια είναι αυτή, πρέπει να μας προβληματίζει όλους. Δεν ξέρω τι έγινε. Θα πω ότι ήταν θέμα συγκέντρωσης ή ότι από τον ενθουσιασμό μας δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας στοιχίσουν αυτοί οι βαθμοί που χάθηκαν εδώ μέσα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας τους χρειαζόμασταν διακαώς, αλλά δεν το καταφέραμε».

Για το αν προκαλεί απογοήτευση ή πεισμώνει την ομάδα η νέα απώλεια: «Θεωρώ ότι προκαλεί μία απογοήτευση, αλλά πρέπει να είναι μέχρι σήμερα το βράδυ. Από αύριο κιόλας οφείλουμε να κοιτάξουμε το μέλλον, δεν μπορούμε άλλωστε να κάνουμε διαφορετικά γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Θα κοιτάξουμε μπροστά, θα δούμε τι φταίει και θα τα διορθώσουμε».

Για το ματς κυπέλλου και τον στόχο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Σαν ΠΑΣ Γιάννινα θα πάμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είναι άλλος θεσμός. Οφείλουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών».

Για το ντέρμπι παραμονής με τον Ιωνικό αμέσως μετά την ΑΕΚ: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε μετά και πάλι στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι τώρα κατά την άποψή μου. Δεν μας παίρνει να έχουμε άλλο θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να είμαστε 100% στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για την αντίδρασή τους μπαίνοντας στα αποδυτήρια μετά από τέτοιο γκολ που μπήκε στο 90’: «Όταν δέχεσαι γκολ στο 90’ σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, σίγουρα σου φταίνε όλα. Αν ο Ντιουσέ ήθελε να κάνει αυτό το σουτ, τι να πω, μπράβο του. Έγιναν όλα για να δεχτούμε το γκολ».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button