Τοπικές Ειδήσεις

Καιρός: Έως 42 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή και τοπικά θα φτάσει τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου. #καιρός #πρόγνωση #Φθιώτιδα #Λαμία

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή και τοπικά θα φτάσει τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή και τοπικά θα φτάσει τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.
  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πιθανότητα αστάθειας στα ορεινά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο τα 4-6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ

To πεδίο των ανέμων το επόμενο τριήμερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές, όπου σεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα στην περιοχή της Εύβοιας. Στην Πελοπόννησο θα υπάρξει μια πρόσκαιρη ενίσχυση με ριπές στα 5-6 μποφόρ την Τετάρτη

 

Πολλές πιθανότητες για εκδήλωση βροχών το απόγευμα και το βράδυ της Τετάρτης υπάρχουν για Θεσσαλία , Ανατολική Στερεά αλλά και Εύβοια την ερχόμενη Τετάρτη . Αν επαληθευτούν τα προγνωστικά θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση για τους κατοίκους των περιοχών που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές

Για σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φθάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά τους 35 με 38 .

Καιρός: Έως 42 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη

Καιρός Αττική

Καιρός: Έως 42 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και τοπικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο Κάβο Ντόρο 4- 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Έως 42 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button