Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα και μονό απ΄τη Segunda…

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, συνεχίζονται τα προκριματικά του EURO 2020 όμως έχουμε και αγωνιστική στην Segunda Division στην Ισπανία με αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια.

Στις 19:00 στο Albacete και το Carlos Belmonte, Αλμπαθέτε – Οβιέδο. Η γηπεδούχος Αλμπαθέτε είναι στην 9η θέση με 16 βαθμούς σε 10 αγώνες αλλά με μια νίκη μπορεί να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα. Η Οβίεδο είναι στην τελευταία θέση με  μόλις 7 βαθμούς σε 10 αγώνες.

Η Οβιέδο έρχεται από 3 ισοπαλίες 1 νίκη και 1 ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια σκοράροντας σε όλα. Ενώ η Αλμπαθέτε έρχεται από 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ενώ πέτυχε γκολ στα 4 από τα 5 παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η νίκη για την Αλμπαθέτε και η επιλογή στην αναμέτρηση είναι το 1Χ & over 1.5 με απόδοση 2.00

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 19:00 επίσης στο El Alcoraz της Ουέσκα, Ουέσκα – Σανταντέρ. Δυο ομάδες σε αντίθετες πορείες με την γηπεδούχο να δείχνει πως θα παλέψει για την άνοδο ενώ η νεοφώτιστη Σανταντέρ λογικά θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δίνονται φαβορί αλλά το 1.50-1.60 για τέτοια κατηγορία είναι απαγορευτικό.

Η Σανταντερ δεν έχει κάτι να χάσει το χειρότερο που θα της συμβεί είναι να επιστρέψει ξανά στην Segunda 2. Παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχει καταφέρει να πάρει 5 ισοπαλίες μέχρι στιγμής από ομάδες σαν την Λάς Πάλμας την Χιχόν και την Αλμερία.

Η Ουέσκα δεν σκοράρει εύκολα και έχει συντελεστή 9-5 στα γκολ ενώ η Σανταντέρ 9-12. Επίσης η γηπεδούχος δεν έχει ακόμα ισοπαλία μετά από 10 παιχνίδια. Η Σανταντέρ έχει 5 ισοπαλίες η Ουέσκα καμιά, ο άσσος στην Segunda στο 1.55 και το Χ στο 3.75. Φυσικά επιλέγω την ισοπαλία στο 3.75 σε μονό αποδεκτό και ας έρθει 5-0.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 22:00 στα Κανάρια Λάς Πάλμας – Λά Κορούνια. Πολύ δύσκολή αναμέτρηση, η γηπεδούχος δεν πατάει καλά γενικά … τα τελευταία χρονιά, και φέτος μια απ τα ίδια. Το ρόστερ άλλαξε παίχτες έφυγαν παίχτες ήρθαν, 19 αποχωρήσεις 21 αφίξεις. Και μετά από 10 παιχνίδια κατάφερε μόλις στα τρία τελευταία να βρει έναν ρυθμό και να πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες μαζεύοντας 9 πολύτιμους βαθμούς.

Η Λά Κορούνια σε ακόμη χειρότερη κατάσταση παλεύει να βγει απο την επικίνδυνη ζώνη, … με ισοπαλίες. Έχει μαζέψει 8 βαθμούς σε 10 παιχνίδια με 5 ισοπαλίες και βρίσκεται στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ η γηπεδούχος είναι στην 11η θέση με 15 βαθμούς σε 10 παιχνίδια κυρίως χάρις στο σερί με τις 3 συνεχόμενες νίκες.

H Λάς Πάλμας πέτυχε 11 τέρματα και δέχτηκε 10 ενώ η Λα Κορούνια πέτυχε 11 και δέχτηκε 17. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις, βαριά φανέλα η Λα Κορούνια, μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ. Αλλά επιλέγω το 1Χ & over 1.5 σε απόδοση 2.00, μιας και η γηπεδούχος στα τρία τελευταία δείχνει καλά στοιχειά.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

19:00 | Αλμπαθέτε – Οβιέδο

1Χ & over 1.5 (2.00)

22:00 | Λάς Πάλμας – Λά Κορούνια

1Χ & over 1.5 (2.00)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

19:00 | Ουέσκα – Σανταντέρ

Χ ( 3.75

Διαβάστε επίσης

Back to top button