Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός – Α.Ε.Ν.Α: Πρεμιέρα με τέσσερα γκολ και ένταση!(pics+vids)

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο της Πελασγίας, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας κόντρα στην Α.Ε.Ν.Α. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο της Πελασγίας, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας κόντρα στην Α.Ε.Ν.Α. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Στο 2-2 έμειναν οι ομάδες του Πελασγιακού και της Α.Ε.Ν.Α στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας. Γκολ, θέαμα αλλά και νεύρα είχε η πρεμιέρα για τις δύο ομάδες, οι οποίες άφησαν αρκετές υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Το πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας άρχισε και άρχισε μάλιστα και πολύ δυνατά και ο Πελασγιακός με την Α.Ε.Ν.Α μοιράστηκαν βαθμούς αλλά και εντυπώσεις.

Το τελικό σκορ ήταν το 2-2, σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, δύναμη και πάθος.

Το ματς:

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, όταν στο 3΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλύβα από την αριστερή πλευρά, ανάγκασε τον Κώστα Σκούρα σε εντυπωσιακή επέμβαση, διώχνοντας τη μπάλα πλάγια και σώζοντας την ομάδα του.

Η απάντηση στις ευκαιρίες για την Πελασγία ήρθε το 10΄όταν ο Δημήτρης Τσαούσης, εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, όμως ο Ράπτης δεν κατάφερε με κεφαλιά από καλή θέση να σκοράρει.

Παρόλο αυτά και δύο λεπτά αργότερα ο Παρίσης, εκτέλεσε γρήγορα ένα κερδισμένο φάουλ από το κέντρο, βρήκε τον Σκεμπέ πολύ ωραία, αυτός σέντραρε από τα αριστερά και από κοντά ο Σκαρμούτσος με πλασέ έκανε το 1-0.

Η ομάδα της Πελασγίας είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Σε μία από αυτές στο 28΄ο Σκαρμούτσος και πάλι από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα στον Ράπτη αλλά αυτός έστειλε τη μπάλα στα σώματα των αμυντικών με δυνατό σουτ με τη συνέχεια της φάσης ήταν κόρνερ.

Στο 32΄ο Τσαμαδιάς με το πλασέ του εντός της περιοχής «τιμώρησε» την Πελασγία, η οποία ήταν αυτή που έχανε ευκαιρίες καθ΄όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κάνοντας το 1-1

Δύο λεπτά αργότερα και πάλι η ομάδα της Άμπλιανης είχε ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ με τον Ρουμπή να πιάνει την κεφαλιά εντός της περιοχής της γηπεδούχου ομάδας, όμως ο Σκούρας ήταν εκεί για να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το δεύτερο γκολ παρόλο αυτά ήρθε στο 43΄όταν ο Ρουμπής και πάλι, μπήκε στη φάση και με ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σκούρα για το 1-2 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση για αμφισβητούμενες φάσεις (θα έχουμε βίντεο για τις φάσεις αυτές), παρόλο αυτά η διαιτητική τριάδα ηρέμησε τα πνεύματα.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον Σκαρμούτσο να δίνει και πάλι τη λύση στην Πελασγία στο 55΄. Ο Παπαστάθης σέντραρε από τα αριστερά, και ο σέντερ φορ των «πρασίνων» με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές της αναμέτρησης, κυρίους Ξηρομερίτη, Καρανικόλα και Δαουκλιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πελασγιακός: Σκούρας, Μπερτσιμάς Ευ., Σιμπέλι, Πρεμέτης, Κίτσιος, Τσαούσης, Σκαρμούτσος, Παπαστάθης, Σκεμπές, Ράπτης Αντ., Παρίσης Αθ.

Αναπληρωματικοί: Κουλλαφι, Κατσαμπέλης, Ράπτης Αντ., Στόκας, Βέργας, Κουφοκολιας, Μαλλισόβας.

Α.Ε.Ν.Α: Λαθούρης, Κάλλος, Παρούσης, Τσαμαδιάς, Τσέλιος, Τσιώλης, Καλύβας, Ντούλας, Ρούμπης, Παπακώστας, Κωνσταντακόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Δονούδης, Μπεσλεμές, Γιαννούτσος, Παπαρούπας, Κρέτσης, Θεοδωσόπουλος, Κολόκας.

Ακολουθούν οι επίμαχες φάσεις, τα γκολ αλλά και το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button