Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έλυσε τον γόρδιο δεσμό» ο Λέντας!(φωτορεπορτάζ)

Δυσκολεύτηκε... αλλά κέρδισε το Νέο Κρίκελλο. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports.

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η ομάδα του Νέου Κρικέλλου χρειάστηκε ένα γκολ του Νίκου Λέντα στο δεύτερο ημίχρονο για να «κάμψει» την αντίσταση του Βαθύκοιλου.

Η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου, είχε τις ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ΄όλη τη διάρκειά του, παρόλο αυτά δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Κεραυνού, όπου για πάνω από μία ώρα κρατούσε αυτό το «χρυσό» 0-0!

Το ματς:

Μόλις στο 5΄η ομάδα του Κρικέλλου, απείλησε με τον Λάππα Γ. να κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή του Κεραυνού, όμως ο Βαλωμένος ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 11΄ήρθε η απάντηση του Βαθύκοιλου με τον Γερογιάκαμο να σουτάρει από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνάει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Λέντας απειλεί για πρώτη φορά την άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας… Ο έμπειρος επιθετικός του Κρικέλλου, βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε αλλά ο Κωστόπουλος Ε. έβαλε το πόδι, σώζοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Λέντας απειλεί και πάλι, αφού πέρασε από το μαρκάρισμα του Κωστόπουλου Ε., έκανε το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Βαλωμένου.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Κεραυνός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, με τον Ιμπραχίμι να κάνει την ατομική ενέργεια, να σουταρει και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι του Μαγκλάρα.

Στο 35′ ο Στυλιανός εκτέλεσε ένα κόρνερ, αρχικά η άμυνα του Βαθύκοιλου απομάκρυνε, ο Λατσούδας έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε αλλά ο Κωστόπουλος με αυτοθυσία έβαλε το πόδι του σώζοντας την ομάδα του.

Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου!

Στην επανάληψη, η ομάδα του Καραΐσκου, μπήκε ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να βάλει το πολυπόθητο τέρμα που έψαχνε ήδη για 45λεπτά.

Στο 57′ ο Βαρυπατης εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή θέση για το Κρίκελλο, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαλωμένου.

Τελικά το τέρμα ήρθε, λίγο πριν μπούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα!

Πιο συγκεκριμένα, στο 79′ και μετά από κλέψιμο και πάσα του Καλαμάτα, ο Λέντας με σουτ μέσα από την περιοχή του Κεραυνού, έκανε το 1-0 και επι της ουσίας έδωσε ένα «καθαρό» τρίποντο στην ομάδα του!

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα, η ομάδα του Κρικέλλου κράτησε τη μπάλα, προσπάθησε να δημιουργήσει κι΄άλλες φάσεις αλλά δεν την ευννόησε καθόλου ο κακός αγωνιστικός χώρος…

Το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος!

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button