Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα και μονό απ΄τα προκριματικά

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 21:45 στην Σόφια Βουλγαρία – Αγγλία. Μετά την ήττα από την Τσεχία στην Πάργα οι Άγγλοι θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις και η Βουλγαρία δείχνει να είναι ο κατάλληλος αντίπαλος. Δύσκολα θα χαθεί η πρόκριση για την Αγγλία αφού είναι ισόβαθμη με την Τσεχία με 12 βαθμούς αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Τσέχους.

Οι Βούλγαροι είναι τελευταίοι στον όμιλο με 3 βαθμούς σε 6 παιχνίδια με 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στο παιχνίδι που έγινε στο Wembley του Λονδίνου οι Άγγλοι κέρδισαν με 4-0. Επιλογή στην αναμέτρηση το 2Χ & OVER 2.5 με απόδοση 1.70.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 21:45 Ουκρανία – Πορτογαλία στο Κίεβο και τo Olimpiyskiy Stadium. Οι δυο ομάδες είναι πρώτες στον όμιλο με τους Ουκρανους να βρίσκονται στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς σε 6 παιχνίδια ενώ οι Πορτογάλοι είναι στην δεύτερη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο με 11 βαθμούς. Στο παιχνίδι που έγινε μεταξύ τους στην Πορτογαλία δεν είχαμε νικητή με το παιχνίδι να λήγει 0-0.

Οι Ουκρανοί έχουν πάρει την πρόκριση μαθηματικά αλλά είναι πολύ κοντά και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι Πορτογάλοι μόνο με ένα 3 στα 3 θα βγουν πρώτοι. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Πορτογαλία γιατί η κατάκτηση της πρώτης θέσης για την Ουκρανία σε αυτόν τον όμιλο είναι μεγάλο κίνητρο. Και οι δυο ομάδες έρχονται από νίκες για τα προκριματικά και ειδικά οι Πορτογάλοι και με μεγάλα σκορ. Επιλογή το 2-4 γκολ στο 1.60.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης στις 21:45 Mολδαβία – Αλβανία στο Χισινάου και το Ζimbru Stadionul. Oι δυο ομάδες έρχονται από ήττες, η Μολδαβία στην Ανδόρα και η Αλβανία στην Τουρκία. Η Μολδαβία βρίσκεται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ η Αλβανία είναι 4η με 9 βαθμούς σε 7 παιχνίδια και χωρίς να έχει ελπίδες να προκριθεί μιας και Τουρκία και Γαλλία βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κλειστό παιχνίδι. Η Αλβανία θέλει να πλασαριστεί όσο καλύτερα γίνεται και η Μολδαβία έχει την χειρότερη άμυνα του ομίλου με 18 γκολ παθητικό σε 7 παιχνίδια. Θα πάμε με τα γκολ και το over 1.5 goal για την Αλβανία με απόδοση 2.30.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

21:45 | Mολδαβία – Αλβανία

Αλβανία over 1.5 goal (2.30)

ΔΥΑΔΑ

21:45 | Ουκρανία – Πορτογαλία

2-4 γκολ (1.60)

21:45 | Βουλγαρία – Αγγλία

2Χ & OVER 2.5 (1.70)

Διαβάστε επίσης

Back to top button