Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας BC fan club: «Déjà Vu… και θρίλερ στο τέλος!»

Το fan club του Έσπερου Λαμίας, αναλύει την πρώτη και επεισοδιακή νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Το fan club του Έσπερου Λαμίας, αναλύει την πρώτη και επεισοδιακή νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Esperos lamias bc fan club

Λαμία   14  – 10  – 2019

Déjà Vu..και θριλερ…και φέτος, στην τεράστια νίκη μας!

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΜΑΧΗΤΕΣ_ΠΕΥΚΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  (75-74).

Η  διακύμανση του σκόρ ήταν : (17-19),(35-40),(58-56),τελικό (75-74).

Αρχίζει να μοιάζει παράξενο ,αλλά πέρσι η ομάδα μας βίωνε την απογοήτευση, με ήττα στα τελευταία (04’’)  με τον ίδιο αντίπαλο και φέτος απολαύσαμε την νίκη στα τελευταία (04’’)….deja vu θριλερ λοιπόν,με νικήτη τον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ : (Σοφογιάννης-Τσουκαλαδέλης)._Γκόντγουίν 5, Μούτσα 8(1), Στογιάνοβιτς 13(1, Ρουμελιώτης 19(4, Παπανικολάου, Γκιριτσης, Ματζούκας 3, Τσιμίδης 21(1, Δαχρετζής 6, Μπαλτάς, Σερινάϊ, Λαμπας.

ΜΑΧΗΤΕΣ-ΠΕΥΚΑ:(Χατζηκυριακίδης)._Σιπητανος 4, Χατζηκυριακίδης 22(2, Γεωργιου,Κουντουρατζόγλου 14(1, Μαυριδης 8, Ζιάκας 2, Κλωναρας 8(1, Σικαλιδης 9, Βαιντερλης 2, Μητσάκης 5(1.

Ηταν βέβαιο ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ,προερχομενη από μια μεγάλη νίκη ενάντια στην Καβάλα BC θά ελε να συνεχίσει το σερί της.

Ηταν φανερό κατά την διάρκεια του αγώνα, ότι παιζοντας άμυνα στα όρια του φάουλ, επεδίωκε να αδρανοποιήσει τα πάντα από την επίθεσή μας.

Όμως η καινούργια ομάδα ,νέων σε ηλικία παικτών του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, στην δύσκολη αυτή εξίσωση, δεν υπέκυψε, ούτε δευτερόλεπτο. Οι παίκτες μας,με ενθουσιασμό και αγωνιστικό πάθος,κέρδισαν πολλές μάχες στην άμυνα και προσπάθησαν με σύνεση στην επίθεση…και στο τέλος…κερδίσαμε,δίκαια.

Γνωριζοντας όλα τα αποτελέσματα,ένα είναι βέβαιο .Οτι η αγωνιστική περίοδος δεν θα εχει κανένα παιχνίδι εύκολο.  Κάθε αγώνας θα είναι και ένα ντέρμπυ.

Για το χθεσινο παιχνίδι μας ,θα κάνουμε ειδιαίτερη αναφορά στην συγκλονιστική στήριξη και ενεργεια, που έδωσαν οι φίλαθλοί μας στην ομάδα.

Ελπίζουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι,το παιχνίδι και να τους δίνουμε την ικανοποίηση,ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα.

Ο  ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ χρειάζεται και την στήριξή  και την παρουσία ΟΛΩΝ των φίλων του αθλητισμού στην πόλη.

Ο αγωνιστικός μαραθώνιος συνεχίζεται…

Διαβάστε επίσης

Back to top button