Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση παίκτες της Γουινέα-Μπισάου: Κατηγορούν το Μαρόκο

Καταγγελία για σκάνδαλο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γουινέα-Μπισάου, μόλις λίγες ώρες πριν από τον εκτός αγώνα με το Μαρόκο (22:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. #Mundial #ΠαγκόσμιοΚύπελλο2022 #Γουινέα_Μπισάου #Μαρόκο #δηλητηρίαση #CAF

Καταγγελία για σκάνδαλο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γουινέα-Μπισάου, μόλις λίγες ώρες πριν από τον εκτός αγώνα με το Μαρόκο (22:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Χαμός πριν την αναμέτρηση της Γουινέας Μπισάου με το Μαρόκο στο Ραμπάτ με 25 μέλη της αποστολής και αρκετούς επίσημους της πρώτης να μεταφέρονται στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά το δείπνο της ομάδας στο ξενοδοχείο το βράδυ της Τρίτης και μόλις 15 λεπτά αργότερα άρχισαν τα συμπτώματα σε ποδοσφαιριστές και επιτελείο.

Διάρροια, εμετοί και έντονοι στομαχόπονοι ήταν τα βασικά συμπτώματα χρήζοντας επείγουσας περίθαλψης.

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν πρόκειται να στείλω τους παίκτες μου στο γήπεδο, θα ήταν εγκληματικό αν το κάνω αυτό από τη μεριά μου», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κάρλος Τεϊσέιρα.

Η ομοσπονδία του Μαρόκο αρνείται κάθε ανάμειξη και κατηγορία, ενώ αρνείται και την αλλαγή ημέρας του αγώνα που διεξάγεται σήμερα το βράδυ (22:00). Την ίδια ώρα, η ομοσπονδία της Αφρικής (CAF) ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button