Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Πλησιάζει η συμφωνία της ΕΡΤ με το Basketball Champions League!

Το «Slam Dunk» επιστρέφει με ένα θέμα της τελευταίας στιγμής που «καίει», καθώς όλα δείχνουν ότι βρέθηκε λύση για τα τηλεοπτικά του Basketball Champions League.

Το «Slam Dunk» επιστρέφει με ένα θέμα της τελευταίας στιγμής που «καίει», καθώς όλα δείχνουν ότι βρέθηκε λύση για τα τηλεοπτικά του Basketball Champions League.

*Ήταν το θέμα της ημέρας, καθώς η διοργάνωση της FIBA αρχίζει σήμερα και έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, με την παρουσία της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Περιστερίου…

* Τις τελευταίες ώρες οι Κασσάνδρες είχαν βγει παγανιά και είχαν λυσσάξει. Τόνιζαν σε όλους τους τόνους πως το BCL δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση. Ωστόσο, για άλλη μια φορά έπεσαν έξω.

* Τα ραντάρ του «Slam Dunk» έπιασαν τις εξελίξεις και όπως φαίνεται το θέμα λύνεται άμεσα. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

* Η πολύ μεγάλη συμφωνία της διοργάνωσης της FIBA είναι με την ΕΡΤ και βγάζει βασικό κερδισμένο τον Έλληνα φίλαθλο, που θα μπορεί να βλέπει τρεις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων κάθε εβδομάδα.

Τα ματς της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Περιστερίου θα έχουν τηλεοπτική «στέγη» και ο κόσμος θα μπορέσει να τα «αγκαλιάσει» μέσω της δημόσιας τηλεόρασης.

* Για το ίδιο το προϊόν είναι σημαντικό πως οι αγώνες θα μεταδίδονται μέσω της ΕΡΤ και όχι από κάποια συνδρομητική πλατφόρμα. Πρόκειται για μια εξέλιξη που μπορεί να επηρεάσει θετικά την αναβάθμιση του ίδιου προϊόντος.

* Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί πως άλλη μία διοργάνωση «φεύγει» από την «NOVA», η οποία χάνει άλλο ένα μεγάλο τηλεοπτικό προϊόν, μετά τα διεθνή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Έτσι, η συνδρομητική πλατφόρμα έχει μείνει πλέον με μοναδικά «όπλα» την Euroleague και την Super League.

* Το BCL είναι μια διοργάνωση που τραβούσε τα βλέμματα των ΠΑΟΚτσήδων και των ΑΕΚτζήδων, αφού εκεί αγωνίζονται οι ομάδες τους, όμως πλέον θα μπορεί να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων «μπασκετικών», που θα βλέπουν τα ματς από τη δημόσια τηλεόραση.

* Η αρχή θα γίνει με το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας. Ωστόσο, η συμφωνία δεν είναι μεμονωμένη, όπως πολλοί μπορεί να πίστεψαν. ΕΡΤ και BCL είναι λίγο πριν τις υπογραφές για ένα συμβόλαιο που θα αφορά όλα τα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button