Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Αυτοκτόνησε» και τώρα… τρέχει η Ρουμανία (vid)

Γκέλα ολικής για τη Ρουμανία που με γκολ στις καθυστερήσεις έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Νορβηγία στην «Arena Naţională» του Βουκουρεστίου και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της.

Γκέλα ολικής για τη Ρουμανία που με γκολ στις καθυστερήσεις έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Νορβηγία στην «Arena Naţională» του Βουκουρεστίου και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 – 6ος ΟΜΙΛΟΣ – 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 1-1

Γήπεδο: Arena Naţională – Bucharest

Γκέλα ολικής για τη Ρουμανία που με γκολ στις καθυστερήσεις έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Νορβηγία στην «Arena Naţională» του Βουκουρεστίου και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Οι Ρουμάνοι που πήραν το προβάδισμα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, δεν εκμεταλλεύθηκαν την ισοπαλία στο Σουηδία-Ισπανία και εξακολουθούν να βρίσκονται πίσω από τους Σουηδούς πηγαίνοντας μόνο για νίκη στον μεταξύ τους ”τελικό” στις 15 του Νοέμβρη.

Η Νορβηγία είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 12′ με σουτ του Όντεγκααρντ που απέκρουσε ο Ταταρουσάνου. Στο 15′ η Ρουμανία είχε την πρώτη της ευκαιρία με σουτ του Μιτρίτσα που πέρασε λίγο έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γιέστραϊν απέκρουσε σουτ του Στάντσιου. Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών οι Ρουμάνοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γιέστραϊν να αποκρούει και πάλι σουτ του Μιτρίτσα.

Στο 51′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους, η Ρουμανία κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπέργκε στον Μπάνκου, με τον Πούσκας ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Γιέστραϊν να αποκρούει! Στο 62′ οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ με τον Μιτρίτσα να εκμεταλλεύεται τη λανθασμένη μεταβίβαση του Γιέστραϊν και αφού έκανε ωραία ενέργεια, πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνοντας το 1-0. Στο 69′ η Νορβηγία είχε καλή στιγμή με σουτ του Γιόχνσεν που απέκρουσε ο Ταταρουσάνου. Στις καθυστερήσεις οι Νορβηγοί έφεραν το ματς στα ίσα με γκολ του Σόρλοθ μετά από ασίστ του Νόρμαν.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Μπενζάρ, Νεντελκέρου, Ρους, Μπάνκου, Μάριν, Αντόν (84′ Μπορμπεϊάνου), Ντικ, Μιτρίτσα (78′ Νίστορ), Στάντσιου, Πούσκας (63′ Αντόνε)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιέστραϊν, Ομάρ, Χόβλαντ, Αγιέρ, Αλεσάμι, Γιόχανσεν (45′ Σόρλοθ), Μπέργκε, Χένρικσεν (81′ Νόρμαν), Σελιάνες (67′ Γιόχνσεν), Κινγκ, Όντεγκααρντ

Διαβάστε επίσης

Back to top button