ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έκλεισε φιλικό με Απόλλων Λάρισας ο ΠΑΣ Λαμία!

Θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων ο ΠΑΣ Λαμία και θα δώσει φιλικό αγώνα. #slgr #lamiafc #apollon_larisas #φιλικό #season2022_2023

Η διακοπή των πρωταθλημάτων τον Σεπτέμβρη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων, αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλές ομάδες να κλείσουν κάποιες φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου να δαιτηρήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε αγωνιστικό ρυθμό.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και στον ΠΑΣ Λαμία, με τους κυανόλευκους να έχουν ήδη βρει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι.

Αυτός θα είναι ο Απόλλων Λάρισας που και φέτος θα αγωνίζεται στην Super League 2! Μάλιστα ως αντίπαλος αναμένεται να επιστρέψει στη Λαμία για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κώστας Νικολόπουλος ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας και αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το συγκεκριμένο φιλικό έχει κλειστεί ήδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ για το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” με την ώρα να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή!

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button