ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εθνική Ενόπλων: Από τον Μπουλούλη και τον Τσούκαλο… στον Τάσο Καραμάνο!(pics)

O Mπουλούλης και ο Τσούκαλος της δώσανε την πρόκριση... και ο Καραμάνος θα την ταξιδέψει! Η ιστορία της Εθνικής Ενόπλων η οποία έχει «έντονο άρωμα» ΠΑΣ Λαμία.

O Mπουλούλης και ο Τσούκαλος της δώσανε την πρόκριση… και ο Καραμάνος θα την ταξιδέψει! Η ιστορία της Εθνικής Ενόπλων η οποία έχει «έντονο άρωμα» ΠΑΣ Λαμία.

Η Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται στη πόλη Γουάν της Κίνας, εκεί όπου ο δικό μας Τάσος Καραμάνος, ο σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Αίγυπτο.

Betατζής

Επιμέλεια θέματος: Μώκος Νίκος / lamiaragate3.gr

Βέβαια για να φτάσει ως τα τελικά της διοργάνωσης, η Εθνική Ενόπλων με τους επίσης κυανόλευκους στρατεύσιμους τότε Κώστα Μπουλούλη και Νίκο Τσούκαλο είχε εξασφαλίσει την συμμετοχής της με νίκες επί της Ολλανδίας και της Γερμανίας, με τον “Μπούλου” μάλιστα να πετυχαίνει και το γκολ απέναντι στην Γερμανία που χάρισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ας δούμε όμως μερικά στοιχεία σχετικά με την διοργάνωση. Από τις φετινές προετοιμασίες, το χώρο διαμονής των Αθλητών τα τρόπαια κλπ έως την παράδοση της Εθνικής Ενόπλων στην διοργάνωση, η οποία μετρά 6 Παγκόσμια Κύπελλα!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close