ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μαθαίνει τον αντίπαλό του στο Κύπελλο ο ΠΑΣ Λαμία!

Η μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΣ Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδος έφτασε, καθώς σήμερα θα μάθει τον αντίπαλό του.

Η μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΣ Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδος έφτασε, καθώς σήμερα θα μάθει τον αντίπαλό του.

Σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα μπει και ο ΠΑΣ Λαμία.

Στην κλήρωση συμμετέχουν εννέα ομάδες της SuperLeague 1, δηλαδή οι οχτώ που τερμάτισαν πέρυσι από την 6η έως την 13η θέση του πρωταθλήματος και αυτές είναι: ο Πανιώνιος, η ΑΕΛ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Λαμία.

Οι ομάδες της SuperLeague θα καταταχθούν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Οι ομάδες που προκρίθηκαν από την 4η φάση θα αποτελέσουν το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και μία αυτές θα βρει απέναντί της η Λαμία.

Αναλυτικά τώρα οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία είναι οι εξής:

SuperLeague 2: Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς Χανίων

Football League:  Βέροια, Ιάλυσος, Καβάλα, Καλαμάτα, Ολυμπιακός Βόλου, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός

Η 22η ομάδα θα προκύψει απ΄την αναμέτρηση του Απόλλων Σμύρνης με μία εκ των Αιολικού ή Νίκης Βόλου (16/10 θα γίνει ο αγώνας). Έπειτα απ΄την σημερινή κλήρωση θα σχηματισθούν εννέα ζευγάρια και γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη.

Οι τέσσερις ομάδες που θα παραμείνουν στην κληρωτίδα αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης, θα αγωνισθούν μεταξύ τους, με γηπεδούχο την ομάδα που κληρώθηκε πρώτη.

Οι αγώνες είναι διπλοί και από αυτούς θα προκύψουν 11 νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των 16. Όσον αφορά τις ημερομηνίες, 29-30-31 θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις της 5ης φάσης του Κυπέλλου και 3,4,5 Δεκεμβρίου οι ρεβάνς των αγώνων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button