Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μια δυάδα και ένα μονό στο 4.60

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 22:00 για την Segunda στην Ισπανία εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική Φουενλαμπράδα – Σαραγόσα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα το μεσημέρι της Κυριακής εκτός έδρας απο την Μιράντες με 2-1. Η Σαραγόσα κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Νουμάνθια με το γκολ του Εγκουάρα στο 81ο λεπτό.

Η Σαραγόσα είναι τρίτη με 19 βαθμούς σε 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η γηπεδούχος 6η με 17 βαθμούς σε 10 παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Σαραγόσα όσο και αν η διαφορά στα ροστερ είναι μεγάλη. Οι γηπεδούχοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια και έτσι έχει φτάσει τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στα γκολ η γηπεδούχος έχει σκοράρει 13 και έχει δεχθεί 10 ενώ η Σαραγόσα πέτυχε 15 γκολ και δέχτηκε 8. Θα πάμε στο 2Χ & over 1.5 στο 2.20.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο κύπελλο της Αργεντινής στις 21:35 Σεντράλ Κόρδοβα – Εστουδιάντες Λα Πλατα σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Και οι δυο ομάδες παίζουν στην Superliga της Αργεντινής. Η Κόρδοβα είναι στην 14η θεση με 11 βαθμούς σε 9 παιχνίδια. Ενώ η Εστουδιάντες 16η με 10 βαθμούς σε 9 παιχνίδια. Στα προηγούμενα παιχνίδια τους για το κύπελλο οι δυο ομάδες απέκλεισαν ομάδες από μικρότερες κατηγορίες και σήμερα θα αναμετρηθούν σε μια νοκ αουτ αναμέτρηση με έπαθλο μια θεση στα ημιτελικά.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και για το πρωτάθλημα στις 22 Οκτωβρίου στην έδρα της Κόρδοβα. Σε ένα νοκ αουτ προημιτελικό δεν υπάρχει φαβορί, ειδικά όταν οι ομάδες είναι σχετικά στην ίδια μοίρα στο πρωτάθλημα. Σφιχτές και οι δυο και επιθετικά και αμυντικά. με την Κόρδοβα να έχει σκοράρει 9 γκολ και να έχει δεχθεί 10 στο πρωτάθλημα και την Εστουδιάντες να έχει σκοράρει 6 και να έχει δεχθεί 8 γκολ. H Εστουδιάντες δίνεται φαβορί, αλλά η Κόρδοβα είναι σε καλύτερη κατάσταση στα 5 τελευταία με 3 νίκες και 2 ήττες έχοντας σκοράρει σε όλα ενώ η Εστουδιάντες έρχεται από 2 ισοπαλίες 2 ήττες και 1 νίκη. Επιλογή το g/g στο 2.10 και σε Fun Bet αλλά στην λογική του αγώνα το X & g/g στο 4.60.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

21:35 | Σεντράλ Κόρδοβα – Εστουδιάντες

g/g (2.10)

22:00 | Φουενλαμπράδα – Σαραγόσα

2Χ & over 1.5 (2.20)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

21:35 | Σεντράλ Κόρδοβα – Εστουδιάντες

Χ & g/g (4.60)

Διαβάστε επίσης

Back to top button