Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρόκριση στις καθυστερήσεις για την Ισπανία (vid)

Τραγική εμφάνιση από την Ισπανία που ωστόσο κατάφερε και έφυγε με το 1-1 από τη Σόλνα απέναντι στη Σουηδία, με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Τραγική εμφάνιση από την Ισπανία που ωστόσο κατάφερε και έφυγε με το 1-1 από τη Σόλνα απέναντι στη Σουηδία, με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 – 6ος ΟΜΙΛΟΣ – 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ: 1-1

Γήπεδο: Friends Arena – Solna

Τραγική εμφάνιση από την Ισπανία που ωστόσο κατάφερε και έφυγε με το 1-1 από τη Σόλνα απέναντι στη Σουηδία, με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Οι Σουηδοί πήραν το προβάδισμα με γκολ του Μάρκους Μπέργκ, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπερπολύτιμο τρίποντο και δέχθηκαν την ισοφάριση που μπορεί και να τους κοστίσει. Από την άλλη, η «Φούρια Ρόχα» αν και σε κάκιστη μέρα κατάφερε να ”κλέψει” έναν βαθμό και να κλειδώσει την πρόκριση στα τελικά του EURO 2020.

Η Ισπανία είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 3′ με τον Καρβαχάλ να στρώνει στον Ρουίθ που σούταρε από μακριά αλλά ο Όλσεν απέκρουσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα η «Φούρια Ρόχα» έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τιάγκο να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Όλσεν που τον σταμάτησε εντυπωσιακά. Στο 12′ νέα ευκαιρία για τους Ισπανούς με τον Ρουίθ να εκτελεί ένα κόρνερ, τον Ρόντρι να πλασάρει στην κίνηση και τον Όλσεν να αποκρούει και πάλι. Στο 20′ ο Καρβαχάλ έβγαλε σέντρα, ο Ζεράρ Μορένο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Όλσεν ήταν και πάλι εκεί.

Στο 50′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους, η Σουηδία άνοιξε το σκορ με τον Μπεργκ σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά μετά από δύο επεμβάσεις του Ντε Χέα σε δική του κεφαλιά και κοντινή προβολή του Φόρσμπεργκ. Στο 55′ ο Καρβαχάλ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Όλσεν με μακρινό σουτ αλλά ο Σουηδός κίπερ απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Ισπανία έφερε το ματς στα ίσα με κοντινή προβολή του Ροντρίγκο Μορένα μετά από σουτ του Ρουίθ.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστινγκ, Γκράνκβιστ, Λίντελοφ, Μπένγκστον, Λάρσον, Όλσον, Έκνταλ (83′ Σβένσον), Φόρσμπεργκ, Κουάισον (77′ Ισάκ), Μπεργκ

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα (60′ Κέπα), Καρβαχάλ (81′ Χεσούς Νάβας), Αλμπιόλ, Ινίγο, Μπερνάτ, Ρουίθ, Ρόντρι, Τιάγκο (66′ Ροντρίγκο Μορένο), Οϊαρθάμπαλ, Ζεράρ Μορένο, Θεμπάγιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button