Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συνεχίζει… με το απόλυτο η Εθνική Ιταλίας!(vid)

Οι Ιταλοί κέρδισαν με 5-0 μέσα στο Λιχτενστάιν κι έκαναν το 8Χ8.

Οι Ιταλοί κέρδισαν με 5-0 μέσα στο Λιχτενστάιν κι έκαναν το 8Χ8.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020-10ος ΟΜΙΛΟΣ-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΙΤΑΛΙΑ: 0-5

Γήπεδο: Rheinpark Stadion

Η Ιταλία πέρασε με 5-0 στο ρελαντί από το Λιχτενστάιν και διατήρησε το απόλυτο.

Στο 1ο μόλις λεπτό, ο Σαλάνοβιτς έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Σιρίγκου να λέει όχι και στην επαναφορά ο Μαντσίνι έκοψε τον Γκέπελ. Και στην κόντρα, ο Μπιράγκι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπερναρντέσκι με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι Ιταλοί δεν πίεσαν ιδιαίτερα κι έβγαλαν το πρώτο μέρος χωρίς να απειληθούν αλλά και χωρίς να κάνουν άλλη φάση.

Στο 50’ ο Μπίχελ έπεσε και απομάκρυνε το γυριστό του Μπελότι, ο οποίος στο 52’ αστόχησε από καλό σημείο και στο 65’ ο Σιρίγκου έσωσε μετά από σουτ του Σαλάνοβιτς. Ωστόσο στο 70’ μετά από κόρνερ, ο Μπελότι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Και μάλιστα στο 77’ ο Ελ Σααραουί σέντραρε από αριστερά και ο Ρομανιόλι με κεφαλιά έκανε το 0-3, ενώ στο 82’ ο Κριστάντε πέρασε όμορφα στον Ελ Σααραουί που από κοντά πλάσαρε για το 0-4. Στο 90+2’ ο Ντι Λορέντζο σέντραρε από δεξιά και ο Μπελότι με κεφαλιά έκανε το 0-5.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Μπίχελ, Γκέπελ, Κάουφμαν, Σαλάνοβιτς, Χόφερ, Μ.Μπίχελ, Γκούμπζερ (63’ Γ.Φρικ), Γιλντιζ (82’ Βόλφινγκερ), Χάσλερ, Ρεχζτάινερ, Πολβερίνο (56’ Ν.Φρικ)

ΙΤΑΛΙΑ: Σιρίγκου, Ντι Λορέντζο, Κριστάντε, Μπιράγκι (88’ Μπονούτσι), Ρομανιόλι, Βεράτι, Τζανιόλο (63’ Ελ Σααραουί), Μαντσίνι, Μπερναρντέσκι (74’ Τονάλι), Γκρίφο, Μπελότι

Διαβάστε επίσης

Back to top button