Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έμεινε και κέρδισε την μάχη ο Ντιμπάλα!

Ο Πάολο Ντιμπάλα είναι ένα βήμα πριν την επέκταση της συνεργασίας του με την Γιουβέντους για τα επόμενα χρόνια.

Ο Πάολο Ντιμπάλα είναι ένα βήμα πριν την επέκταση της συνεργασίας του με την Γιουβέντους για τα επόμενα χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια ο Πάολο Ντιμπάλα αποτελούσε το μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους. Αυτό άλλαξε με την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τους βάλει στο ίδιο σχήμα. Ωστόσο αυτό αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Μεγάλης Κυρίας να μη καίγονται τόσο για τον Αργεντινό.

Το καλοκαίρι ο Μαουρίσιο Σάρι ανέλαβε την πρωταθλήτρια Ιταλίας και ο Ντιμπάλα βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο. Σε όλη την μεταγραφική περίοδο το όνομα του ήταν στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ. Αρχικά η Τότεναμ και στη συνέχεια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν με την Γιουβέντους, αλλά ο παίκτης δεν πήγε ποτέ στο Νησί.

Έμεινε και κέρδισε την μάχη ο Ντιμπάλα

Ο έμπειρος επιθετικός δεν ήθελε να αποχωρήσει από την «Γιούβε» και προτιμούσε να μείνει στον σύλλογο για να παλέψει για τη θέση του. Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι ο Ντιμπάλα δικαιώθηκε. Ο 26χρονος έχει κερδίσει τον Μαουρίσιο Σάρι που τον ξεκινάει στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας.

Μάλιστα, στο πρόσφατο Ντέρμπι με την Ίντερ ήταν εξαιρετικός και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ. Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας να αξιολογήσουν διαφορετικά την κατάσταση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να προσφερθεί στον Ντιμπάλα νέο συμβόλαιο.

Ο Αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 πράγμα που σημαίνει ότι η Γιουβέντους έχει αρκετό χρόνο μπροστά της. Θετικό κλίμα υπάρχει και από τις δυο πλευρές και μένει να δούμε πότε η Ιταλική ομάδα θα αποφασίσει να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button