Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πληρωμές για νυν και πρώην ποδοφαιριστές του ΟΦΗ

Με πράξεις προχωρά ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος έβαλε τα πρώτα του λεφτά στον ΟΦΗ, πληρώνοντας τους τωρινούς παίκτες τη ομάδας και εξοφλώντας τους περσινούς.

Άλλο είναι να ακούς για αλλαγές σε μια ομάδα και άλλο είναι να νιώθεις αυτές τις αλλαγές στην τσέπη σου. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι χθες έλαβαν τα πρώτα τους χρήματα από τον νέο ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση. Πρόκειται για μια κίνηση, που σίγουρα τονώνει το ηθικός της ομάδας ενόψει του μεγάλου ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν έμεινε εκεί, θέλοντας να διευθετήσει και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έτσι, προχώρησε και στην εξόφληση των ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα του ΟΦΗ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημείωσουμε πως ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης έπιασε ήδη δουλειά, καθώς το πρωί πήγε στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» και έκανε τις πρώτες του συζητήσεις με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button