Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Επιστροφή στην κανονικότητα με 5 επιλογές

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Και επιτελούς επιστροφή στην κανονικότητα, οι εθνικές τελείωσαν προς το παρόν σε ένα μήνα πάλι θα επιστρέψουν και τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν ένα ένα να επιστρέφουν. Σήμερα ξεχώρισα 5 σημεία σε δυο δυάδες και ένα μονό αποδεκτό.

Στις 20:00 στην Σουηδία έχουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος με το παιχνίδι Εσκιλστούνα – Σούντσβαλ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και παλεύουν για την σωτηρία τους όμως και στις δύο υπάρχει αμυντικό πρόβλημα. Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι αν και στα δυο τελευταία πήραν ισοπαλία από την Καλμάρ και ζόρισαν την Μάλμε.

Παρόλα αυτά με παθητικό 54 γκολ και ενεργητικό 22 δίκαια είναι στην τελευταια θέση. Η Σούντσβάλ είναι λίγο καλύτερα στην 14η θέση που οδηγεί σε playoff υποβιβασμού αλλά δεν είναι μακριά απ το να το αποφύγει αν πάρει παιχνίδια σαν και αυτό. Επιθετικά έχει σκοράρει 29 γκολ ενώ δέχτηκε 45. Δύσκολο παιχνίδι οποίος χάσει χάνεται αλλά με αυτές της άμυνες το να έχει αρκετά γκολ το παιχνίδι είναι αρκετά λογικό. Επιλογή το 2Χ & over 1.5 με απόδοση 1.80.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Segunda στην Ισπανία στις 22:00 Καντιθ – Λας Πάλμας. Η Κάντιθ μόνη πρώτη και με διαφορά στην Segunda με 28 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Ενώ η Λας Πάλμας με ένα σερι 4-0 σε νίκες έχει ανέβει στην 6η θέση με 18 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Τα μεταξύ τους παιχνίδια την τελευταία δεκαετία έχουμε 2 νίκες για την Κάντιθ και 2 ισοπαλίες.

Δύσκολο παιχνίδι για την πρωτοπόρο μιας και η Λας Πάλμας έχει πιάσει φόρμα το τελευταίο διάστημα. Η Κάντιθ έχει σκοράρει 18 γκολ και δέχτηκε 9 ενώ η Λάς Πάλμας έχει πετύχει 14 και δέχτηκε 10. Στην κατάσταση που είναι η Λας Πάλμας μπορεί να σκοράρει στο Κάντιθ, επιλογή στο 1Χ & over 1.5 σε απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 21:00 στην Ligue 2 της Γαλλίας Αζαξιό – Νανσί. Δυο αγαπημένες από την δεύτερη κατηγορία στην Γαλλία θα τεθούν αντιμέτωπες με την Αζαξιό να έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Αζαξιό έχει κάνει πολύ καλύτερο ξεκίνημα φέτος σε σχέση με πέρσι και δείχνει ικανή να διεκδικήσει την άνοδο. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν αλλά και δέχονται τέρματα και ανάλογα την μέρα την διάθεση και τον αντίπαλο τα παιχνίδια τους είναι εντελώς κλειστά ή ροντέο. Επιλογή το g/g στο παιχνίδι σε απόδοση 2.05 μιας και οι δύο θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 21:00 πάλι στην Ligue 2 της Γαλλίας Τρουά – Λε Μάν. Δυο ομάδες σε διαφορετικές πορείες. Η μεν γηπεδούχος θα κυνηγήσει την άνοδο στο Σαμπιονα και η δε Λε Μάν την σωτηρία της. Η Τρουά είναι στην 6η θέση με 16 βαθμούς σε 10 παιχνίδια και θα είναι πιθανόν ανάμεσα τις ομάδες που θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο στα playoff ανόδου.

Έχει σκοράρει 13 γκολ και έχει δεχτεί 10. Η Λε Μάν είναι στην 19η θέση με 6 βαθμούς σε 10 παιχνίδια και έχει δεχτεί 21 γκολ ενώ έχει πετύχει 10. Επιλογή στην αναμέτρηση το over 2.5 στο 1.90 μιας και οι δυο ομάδες πρέπει να σκοράρουν για να πάρουν αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης στις 21:00 στην Ligue 2 της Γαλλίας Σατορού – Παρί . Δηλαδή ο τυφλός με τον μονόφθαλμο με λίγα λόγια. Οι χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής με 3 και 4 γκολ αντίστοιχα. Η Σατορού μόλις πριν τρεις αγωνιστικές κατάφερε να σκοράρει και έκτοτε σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. Η περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος που διεκδίκησε την άνοδο στο Σαμπιονα είναι η φετινή απογοήτευση αφού έχει μαζέψει  μόλις 5 βαθμούς σε 10 παιχνίδια.

Δεν γνωρίζω πόσο έχει επηρεάσει η διακοπή της δυο ομάδες όμως σίγουρα σε τέτοιες κατηγορίες και με τέτοια ροστερ δεν γίνονται θαύματα. Επιλογή σε μονό αποδεκτό με το σχετικό ρίσκο το 1Χ & under 1.5 σε απόδοση 3.25 μιας και αν καταφέρει και ξεφύγει το παιχνίδι από το 0-0 πιθανών αυτή που θα βρει γκολ θα είναι η Σατορού. Πέρσι η Πάρι κέρδισε με 1-0 ενώ πριν είχαμε τρία συνεχόμενα 0-0.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

21:00 | ΣΑΤΟΡΟΥ – ΠΑΡΙ

1Χ & under 1.5 (3.25)

ΔΥΑΔΑ Νο 1

20:00 | Εσκιλστούνα – Σούντσβαλ

2Χ & over 1.5 (1.80)

21:00 | Αζαξιό – Νανσί

g/g (2.05)

ΔΥΑΔΑ Νο 2

21:00 | Τρουά – Λε Μάν

οver 2.5 (1.90)

22:00 | Κάντιθ – Λας Πάλμας

1Χ & over 1.5 (1.75)

Διαβάστε επίσης

Back to top button