ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «μετακομίσεις» στο Περιστέρι και τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ! (vids)

Δυστυχώς, το να παίζει ο ΠΑΣ Λαμία έναν εντός έδρας αγώνα μακριά από την έδρα του δεν πρωτόγνωρη εμπειρία. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #έδρα #ΑθανάσιοςΔιάκος

Δυστυχώς, το να παίζει ο ΠΑΣ Λαμία έναν εντός έδρας αγώνα μακριά από την έδρα του δεν πρωτόγνωρη εμπειρία. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #έδρα #ΑθανάσιοςΔιάκος #Big4

Από χθες επικρατεί ένας χαμός στη Λαμία καθώς μετά την αλλαγή ώρας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήρθε και η αλλαγή έδρας και το ματς επίσημα πλέον θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Βόλου, το Πανθεσσαλικό.

Ο λόγος πλεόν γνωστός! Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την εποπτεία και την αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων και γηπέδων της Super League αποφάσισε πως το τερέν του «Αθανάσιος Διάκος» είναι ακατάλληλο για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μετά τις εργασίες καλλωπισμού που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες.

Οπότε, σήμερα στις 18:00 ο ΠΑΣ Λαμία, αν όλα πάνε καλά με τα κρούσματα κορωνοϊού θα δώσει τον σημαντικότατο αγώνα του κόντρα στον Παναθηναϊκό, μακριά από την έδρα του. Κάτι που δυστυχώς δεν είναι πρωτόγνωρο για τους «κυανόλευκους».

Η Λαμία τη σεζόν 2017-2018 έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της παίζοντας εκτός έδρας με την Ξάνθη, σε εκείνο το ιστορικό 0-0. Για να παίξει παρόλο αυτά πρώτη φορά στην έδρα της στο πλαίσιο της SuperLeague 1, έπρεπε να περιμένει την 6η αγωνιστική, όπου αντιμετώπισε τον Πανιώνιο τον οποίο και κέρδισε με 1-0.

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη αυτών που ίσως το είχαν ξεχάσει, ο ΠΑΣ έδωσε δύο εντός έδρας αγώνες, μακριά από το ΔΑΚ Λαμίας στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1. Ο λόγος πάνω-κάτω ίδιος με τον τωρινό, μόνο που τότε το γήπεδο δεν ήταν γενικά έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες της  SuperLeague 1 καθώς οι εργασίες ήταν πολλές και μαζεμένες και δεν αφορούσαν μόνο τον αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο που είχε φιλοξενήσει τη Λαμία στα δύο εντός-εκτός έδρας παιχνίδια ήταν το Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου. Το ενδιαφέρον τώρα της όλης υπόθεσης είναι ότι και σε εκείνα τα δύο παιχνίδια και στο αυριανό, η Λαμία παίζει με αντίπαλο από το Big-4.

Τότε είχε ηττηθεί με 0-1 από τον Ολυμπιακό (2η αγωνιστική) με γκολ-πέναλτι του Φορτούνη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ για την 4η αγωνιστική είχε χάσει με 0-1 (ξανά) από την ΑΕΚ και ΠΑΛΙ με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου.

Δύο πέναλτι τα οποία είχαν αμφισβητηθεί έντονα, ειδικά το πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ! Δύο αγώνες που έπρεπε να δοθούν εντός έδρας, πραγματοποιήθηκαν εκτός. Και στα δύο ματς η Λαμία ηττήθηκε, αντιμετωπίζοντας ομάδες του Big-4. Πλέον, πάμε για τρίτο ματς που έπρεπε να γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας αλλά θα γίνει στον Βόλο και όλως τυχαίως και αυτό κόντρα σε ομάδα του Big-4.

Διαβάστε επίσης

Back to top button