ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αγχώθηκε… και ηττήθηκε!

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών Κ17 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Ξάνθης. Το LamiaSports, όπως πάντα, έχει το ρεπορτάζ.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών Κ17 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Ξάνθης. Το LamiaSports, όπως πάντα, έχει το ρεπορτάζ.

Ενώ είχε την κατοχή, είχε την όρεξη η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία είχε και άγχος και αυτό που ήταν έφερε μια ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα της Superleague Υποδομών, αυτή τη φορά από την Ξάνθη με σκορ 0-2.

Ρεπορτάζ:Λάμπρος Αρναούτογλου / LamiaSports 

Το ματς:

Στο 4′ ο Ισλακίδης έκανε το μακρινό σουτ για την Ξάνθη, όμως ο Τρόπουλος είδε την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 10′ ο Ζιάκας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Αλη πήδηξε για κεφαλιά αλλά ο Τρόπουλος βγήκε με γροθιές και έδιωξε τον κίνδυνο.

Ο Ζιάκας απείλησε και πάλι για την φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι της Λαμίας.

Στο 36′ ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όταν ο Kibja έκανε ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους, πάτησε περιοχή αλλά η σέντρα που επιχείρησε κόπηκε λίγο πριν φτάσει σε επιθετικό της Λαμίας.

Στο 42′ η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Λαμίας και με σουτ του Ζιάκα έκανε το 0-1.

Κακό το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να απειλεί μόλις μία φορά, παρόλο που είχε την κατοχή της μπάλας σε ορισμένα σημεία του αγώνα.

Αρκετό άγχος από τους παίκτες της κυανόλευκης ομάδας, όπου δεν ήταν ψύχραιμη στην τελική πάσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να πιέζει, να έχει αρκετές επιθέσεις χωρίς όμως να μπορεί να τις τελειώσει.

Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο 45 λεπτο ήταν για την Ξάνθη, όταν ο Πλατσιώτας, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς αλλά κανένας από τους επιθετικούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 61′ τεράστια ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης, ο Πλατσιώτας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και πάλι, ο Ζιάκας βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν κατάφερε εξ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Τρόπουλου. Ανεπανάληπτη φάση για την ομάδα της Ξάνθης.

Ο Αλη, στο 76′ αφού άδειασε δύο αμυντικούς, έκανε το σουτ ο Τρόπουλος μπλόκαρε.

Ένα λεπτό αργότερα, η ομάδα της Ξάνθης έκανε το 0-2 όταν ο Καρατλίδης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μακρίδη ο οποίος έκανε το τακουνάκι στα τύφλα και η μπάλα πέρασε από δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα της Λαμίας. Δυστυχώς, ένα τυχερό γκολ έβαλε “ταφόπλακα” στα όνειρα για ανατροπή στους παίκτες του ΠΑΣ.

Στο 83′ της αναμέτρησης ο Χύσκα έκανε το σουτ εκτός περιοχής από καλή πλεονεκτική θέση αλλά, η μπάλα πέρασε άουτ.

Ωραία πάσα από τον Kibja στον Λαμπρόπουλο εντός της περιοχής της Ξάνθης, ο επιθετικός του ΠΑΣ ξεμαρκαρίστηκε ωραία αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το 0-2 έμεινε έως το τέλος του αγώνα, με την Ξάνθη να εκμεταλλευετε άψογα τα λάθη της Λαμίας και να παίρνει μια σημαντική νίκη.

Από την άλλη τώρα ο ΠΑΣ Λαμία έδειξε και σήμερα καλά στοιχεία, όμως το άγχος ήταν αυτό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έναντι του ταλέντου και της ικανότητας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Λόζος, Καλαμπαλίκης, Σέντης, Κατσιούλας, Μπαγινέτας, Τρούμπουλος, Kibja, Αναγνωστόπουλος, Χύσκα, Σύρμος

Ξάνθη: Κοτσάκης, Μελενικιώτης, Αδαμίδης, Καρανικολας, Μακρίδης, Ζιάκας, Αλι, Ισλακίδης, Ιωσηφίδης, Ιγνατιάδης, Πατήρας

Διαβάστε επίσης

Back to top button