Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Κύπελλο Ελλάδας και Coupe de France

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #LamiaSports_bet #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #LamiaSports_bet #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Συνέχεια και σήμερα για την στήλη με ένα μικρό κουπόνι χωρίς αρκετές επιλογές. Όμως η διαλογή μας έδωσε επιλογές για το σημερινό μας παιχνίδι. Αμιγώς “Κυπελλικό” λοιπόν το πρόγραμμα σήμερα στην Ευρώπη αλλά και με τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

ΤΑΜΕΙΟ εχθές για την βασική δυάδα με την πρόκριση της Αταλάντα στον τελικό του Coppa Italia και το Goal-Goal στο “Γ. Καραϊσκάκης” ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη.

Εχθές είχαμε και τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας, στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ τον ΝΠΣ Βόλο με 4-2, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον ΠΑΣ Λαμία με 5-2. Ενώ στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον Άρη επικρατώντας με 2-1.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Τελικός σήμερα για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων στο Κατάρ με δυο παιχνίδια. Στις 17:00 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης έχουμε το παιχνίδι ανάμεσα στην κάτοχο του Αφρικανικού Champions League Αλ Αχίλ και την κάτοχο του Copa Libertadores Παλμέιρας. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 20:00 ανάμεσα στην Τιγκρές από το Μεξικό και την κάτοχο του Champions League Μπάγερν Μονάχου.

Στην Αγγλία για το FA Cup έχουμε δυο παιχνίδια, στις 19:30 Γούλβς-Σαουθάμπτον και στις 22:00 Μπράνσλευ-Τσέλσι. Δύο παιχνίδια έχουμε και στο Coupe de France σήμερα, στις 19:45 Σοσό-Σεντ Ετιέν ενώ στις 22:00 Ανζέ-Ρέν.

Πάμε να δούμε με ποια παιχνίδια θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη. Στην βασική δυάδα θα ασχοληθούμε το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι χρονικά της φάσης των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκός στις 15:00 στους Ζωσιμάδες. Eνω το δεύτερο παιχνίδι είναι το Ανζέ-Ρεν στις 22:00 για το Coupe de France.

Συνεχίζουμε και με τα #boNUs Bets με τρεις επιλογές απο τo Beker van Belgie στο Βέλγιο, FA Cup στην Αγγλία αλλά και την 1.st Division στην Κύπρο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button