Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έκανε σεφτέ» o Kεραυνός!(pics)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας πανηγύρισε σήμερα ο Κεραυνός Βαθύκοιλου.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας πανηγύρισε σήμερα ο Κεραυνός Βαθύκοιλου.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η ομάδα του Κεραυνού Βαθύκοιλου υποδέχθηκε την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, την οποία και κέρδισε με σκορ 2-1, παίρνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του LamiaSports, καθώς και το φωτορεπορτάζ αλλά και τις δηλώσεις από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Σδούκο Άγγελο.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Μία κατηγορίες με πολλές απαιτήσεις και ένας Κεραυνός με πολύ πάθος! Η ομάδα του Βαθύκοιλου, κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντό του στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Αν και η Αναγέννηση στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλύτερη και είχε αρκετές φάσεις για να μπει μπροστά στο σκορ, το Βαθύκοιλο κατάφερε να σκοράρει πρώτο και να κρατήσει το σκορ 2-1 έως το τέλος.

Το ματς:

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για την Αναγέννηση στο 20΄με τον Ντόβα να σουτάρει εκτός της περιοχής και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Σδούκου.

Και πάλι η φιλοξενούμενη ομάδα λίγα λεπτά αργότερα δημιούργησε ευκαιρία με τον Χατζή αυτή τη φορά να βγαίνει μπροστά, να σουτάρει αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Οι ευκαιρίες για την ομάδα του Ηλία Μπακούμη συνεχίστηκαν αλλά το γκολ ήρθε για τον Κευρανό. Στο 42΄ο Κόμνος έφυγε ωραία από την δεξιά πλευρά, επιχείρησε τη σέντρα χαμηλά, εκεί βρέθηκε ο Αρβανίτης ο οποίος έβαλε το πόδι του όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του με το 1-0 να είναι γεγονός.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κεραυνού είχε το πάνω χέρι και από την αρχή κιόλας κέρδισε πέναλτι σε χέρι στη μικρή περιοχή της Αναγέννησης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γερογιάκομος και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στην αριστερή πλευρά του αντίπαλου τερματοφύλακα, για το 2-0.

Η Αναγέννηση προσπάθησε να αντιδράσει και στο 49΄ο Ζαχαρόπουλος έκανε το σουτ εκτός της περιοχής με τον Σδούκο όμως να βγάζει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ. Η πίεση από τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκε και τελικά απέφερε καρπούς στο 67΄με τον Σακάι από τα δεξιά να σεντράρει, στην πορεία της φάσης μπήκε ο Βλαχογιάννης και με πλασέ έκανε το τελικό 2-1.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, ο Γκίστι άφησε την ομάδα του Βαθύκοιλου με δέκα παίκτες, όταν σε τάκλιν πήρε την μπάλα με το χέρι και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Αναγνώστου Κ.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές κυρίους Αναγνώστου Κωνσταντίνο, Λιτοσελίτη και Αναγνώστου Ιωάννη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κεραυνός Βαθύκοιλου: Σδούκος, Γκίστι Αλους, Τσιούμας, Κωστόπουλος, Μπακαλιάνος, Ιμπραχίμι, Λινός, Κόμνος Α., Γερογιάκομος, Στουρνάρας

Αναγέννηση Δυτική Φθιώτιδας: Γρίβας, Σακάϊ, Κωστόπουλος Σ., Βλαχογιάννης, Ρίζος, Ζαχαρόπουλος, Αλατάς, Αρβανίτης, Ψυχογιός, Ντόβας – Χρήστου, Χαντζής.

Μετά το τέλος του αγώνα, στο LamiaSports μίλησε ο τερματοφύλακας του Κεραυνού Βαθύκοιλου,  Σδούκος Άγγελος.:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου και καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Πήραμε την πρώτη μας νίκη χάρη στο πάθος που δείξαμε σήμερα. Είναι η πρώτη μας νίκη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι΄αυτό. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ στην καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.»

Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ του LS:

Διαβάστε επίσης

Back to top button