ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάποτε «δικέφαλοι»… αλλά τώρα «κυανόλευκοι»!(pics)

Η αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports συνεχίζει τα pre game αφιερώματά του.

Η αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports συνεχίζει τα pre game αφιερώματά του.

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει την Κυριακή 20/10 ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς θα παίξει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Η ομάδα του Αντωνίου, όπως σε κάθε παιχνίδι, θα προσπαθήσει να εμφανιστεί όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί!

Τώρα, το LamiaSports όπως κάνει πριν από κάθε αγώνα, θα σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα που αφορούν τους δύο συλλόγους.

Έχοντας δει αναλυτικά τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, σε προηγούμενο άρθρο, σήμερα θα θυμηθούμε ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα και τον δύο ομάδων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να είχε περάσει νωρίτερα από τη Λαμία, αλλά υπάρχουν στην ομάδα της Φθιώτιδας παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τον «δικέφαλο» στο στήθος!

Πάμε να τους δούμε πιο αναλυτικά:

Μάρκος Βελλίδης

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, τα προηγούμενα χρόνια.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχοντας πραγματοποιήσει τρεις εξαιρετικές σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2013 έως το 2016, ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 16΄παίρνει τον Βελλίδη για αντικαταστάτη του τότε τραυματία Παναγιώτη Γλύκου.

Με τον «δικέφαλο» στο στήθος ο τερματοφύλακας από την Καστοριά αγωνίζεται σε 15 παιχνίδια, έχοντας δεχθεί 15 γκολ ενώ σε 6 μάτς κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Μάλιστα, με τον ΠΑΟΚ ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει αναδειχθεί και Κυπελλούχος Ελλάδος το 2017, ενώ τη σεζόν 2014-2015 αναδείχθηκε και καλύτερος τερματοφύλακας της SuperLeague…

(EUROKINISSI)

Με τη Λαμία μέχρι τώρα έχει παίξει σε 6 παιχνίδια, αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας και συνολικά στη SuperLeague έχει παίξει σε 194 αγώνες!

Τις περισσότερες συμμετοχές του στην λίγκα, ο Βελλίδης τις έχει πραγματοποιήσει φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας 133 αγώνες!

 

Γιάννης Σκόνδρας

Και περνάμε στον δεύτερο της λίστα μας, τον Γιάννη Σκόνδρα.

Ο Σκόνδρας έπειτα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Ατρόμητο από το 2008 έως το 2013, μετρώντας 110 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ, έφυγε από την Αθήνα για να παίξει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός, αποχώρησε ως αρχηγός του Ατρομήτου, και πήγε στον ΠΑΟΚ για να φορέσει τη φανέλα του σε 93 αγώνες, δίνοντας 11 ασίστ ενώ σημείωσε και 2 γκολ!

Τον Ιανουάριο του 2017 αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, ως ελεύθερος για να ταξιδέψει στην Σκωτία και να φορέσει τη φανέλα της Χάμιλτον Ακάντεμι (41συμμ., 4 γκολ, 1ασίστ).

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΣ Λαμία, έχοντας παίξει έως τώρα σε 35 αγώνες, ενώ έχει και 1 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button