Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μια δυάδα και δυο μονά ρίσκου

Δείτε τις στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Δείτε τις στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 17:00 νησί και την Premier League Γούλβς – Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε Premier, Εuropa League και EFL Cup. H Σάουθαμπτον στα 5 τελευταία έχει 3 ήττες και 2 νίκες. Η Γούλβς σκοράρει όσα δέχεται με συντελεστή 11-11 ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αμυντικά κενά και συντελεστή 8-15.

Καμία από τις δύο δεν νιώθει άνετα και ειδικά η Σάουθαμπτον που είναι ένα βαθμό μόλις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Και οι δύο λογικά θα ρισκάρουν για να ανεβούν πιο ψηλά στην βαθμολογία και θα πάμε στο 1Χ & over 2.5 με απόδοση 2.60.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης στις 17:00 στην Segunda της Ισπανίας Αλκορκόν – Αλμερία. Η φιλοξενούμενη δεν πατάει καλά, δεν θυμίζει την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα αλλά με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατηθεί ψηλά στην βαθμολογία. Η Αλκορκον παλεύει αξιοπρεπώς όλα τα παιχνίδια προσπαθώντας σε πρώτη φάση να απομακρυνθεί νωρίς από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα τρία τελευταία μεταξύ τους ήταν 0-0, η Αλμερία έρχεται από δυο συνεχόμενα 0-0 και η Αλκορκόν έχει σκαμπανευάσματα. Χαρακτηριστικά στα οχτώ τελευταία παιχνίδια έρχεται από νίκη,ήττα, ισοπαλία, ήττα, ισοπαλία, νίκη, ισοπαλία και ήττα. Μια ακόμα ισοπαλία σε αυτή την φάση δεν θα χαλούσε κανέναν από τους δυο θεωρώ αλλά πιθανόν να γίνει με γκολ. Επιλογή σε μονό το Χ & g/g σε απόδοση 4.75

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στις 21:00 στην Ligue 1 στην Γαλλία Ρεμς – Μονπελιέ. Οι δύο ομάδες πήγαν με νίκες στη διακοπή. Η γηπεδούχος Ρέμς κέρδισε εκτός έδρας την Ρέν με 1-0 ενώ η Μονπελιέ στην έδρα της επικράτησε με 3-1 απέναντι στην Μονακό.

Η Ρέμς και η Μονπελιέ βρίσκονται στην 6η και 7η θέση με τους ίδιους βαθμούς 14. Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες μας δίνει 8/12 g/g τα τελευταία 10 χρόνια κάτι που είναι στη λογική των δυο ομάδων και την φετινή επιθετική τους συμπεριφορά..Επιλογή το g/g στο 2.10

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ισπανία και την Segunda στις 21:00 Εξτρεμαδούρα – Ράγιο Βαγιεκάνο. Το πουλέν μας Βαγιεκάνο μετά από… 5 ισοπαλίες όλες με γκολ, τέσσερις 1-1 και μία 2-2 πήρε την νίκη στην έδρα της με 2-1 επί της Τενερίφης. Σε ακόμη ένα παιχνίδι δέχτηκε τέρμα αλλά αυτή την φορά κατάφερε και πήρε τους 3 βαθμούς.

Η Εξτρεμαδούρα από την άλλη βρίσκεται στην 14η θέση με 13 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι στην έδρα της ήρθε ισόπαλη με την Πονφεραντίνα με 1-1. Η Ράγιο με την νίκη επί της Τενερίφης ανέβηκε στην 7η θέση και αν σοβαρευτεί σίγουρα θα έχει πιθανότητες για τα playoff ανόδου. Θα σοβαρευτεί όμως η Ράγιο …. θα δούμε. Θα πάμε στο 2Χ & over 1.5 με απόδοση 1.90

ΔΥΑΔΑ

21:00 | Ρεμς – Μονπελιέ

g/g (2.10)

21:00 | Εξτρεμαδούρα – Ράγιο Βαγιεκάνο

2Χ & over 1.5 (1.90)

MONΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

17:00 | Γούλβς – Σαουθάμπτον

1Χ & over 2.5 (2.60)

17:00 | Aλκοροκόν – Αλμερία

Χ & g/g (4.75

Διαβάστε επίσης

Back to top button