Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Θρίλερ” στα τελευταία λεπτά στη Μεγάλη Βρύση!

Για τη 2η αγωνιστική της Α' Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε την ΑΕ Μαλεσίνας.

Για τη 2η αγωνιστική της Α’ Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε την ΑΕ Μαλεσίνας.

Η Αγία Παρασκευή είχε τις ευκαιρίες… η Μαλεσίνα όμως έφυγε με τη νίκη!

Με σκορ 1-2 η ΑΕ Μαλεσίνας πήρε το διπλό στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης με αντίπαλο τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, έχοντας σε σπουδαία ημέρα τον τερματοφύλακα Παπαμάρκου.

Το ματς:

Πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 2′ όταν ο Σέττος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Και πάλι η Μαλεσίνα απειλεί με σουτ, αυτή τη φορά ο Φουρλεμάδης, δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση αλλά ο Κραββαρίτης Φ., μπλόκαρε τη μπάλα εύκολα.

Μετά από τα δύο σουτ της Μαλεσίνας, ήρθε η στιγμή και η Αγία Παρασκευή να απειλήσει και αυτή με σουτ.

Ο Καπούλας πήρε την μπάλα και από πλάγια θέση δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 18′ ο Φουρλεμάδης δέχθηκε ωραία πάσα από τον Σέττο και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 αφιερώνοντας μάλιστα το γκολ στον συμπαίκτη του και τραυματία, Λάμπη Κατσούλα.

Μετά το πρώτο γκολ η Νίκη έδειξε να τ. Καταρρέει και σε φουλ του Φουρλεμάδη στο 23′ δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Λελούδα, με ωραία κεφαλιά.

Στο 33′ ο Στοφόρος έβγαλε τη σέντρα ο Καπούλας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και πέρασε άουτ.

Τετ α τετ για τον Σέττο λίγο πριν το ημίχρονο, ο Στοφόρος διώχνει τη μπάλα λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κραββαρίτη.

Η απάντηση ήταν άμεση για την Αγία Παρασκευή. Ο Καπούλας έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πλάγια άουτ.

Το 0-2 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Αγία Παρασκευή να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά να πιέσει όμως δεν μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις που της προέκυπταν.

Με φορά ξεκίνησε η ομάδα της Νίκης το δεύτερο ημίχρονο και με τα σουτ των Γενιτσαρόπουλου και Ζήσιμου απείλησε την άμυνα της Μαλεσίνας.

Στο 50′ ο Φουρλεμάδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο συμπαίκτης του, αλλά ο Κραββαρίτης Φ., του είπε όχι διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Σέντρα σουτ του Τσαδήμα στο 56′ ο Παπαμάρκου κάνει καταληκτική επέμβαση και κρατάει το 0-2.

Καταπληκτικό σουτ του Στοφόρου, ο Παπαμάρκου και πάλι είναι εκεί και σώζει την ομάδα του.

Κόρνερ του Ζήσιμου ο Παπαμάρκου διώχνει εντυπωσιακά, ο Κοντονίκος παίρνει το ριμπάουντ σουτάρει αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Μαλεσίνας του λέει όχι. Παρόλο αυτά ο Επίσκοπος με δυνατό σουτ εντός της περιοχής μείωσε σε 1-2.

Στο 65 ο Μπακαλιάνος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τζοβάρα, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα με δέκα παίκτες.

Ο Λύκος έβγαλε την σέντρα στο 68′ από τα αριστερά, ο Καπούλας έκανε ολομόναχος την κεφαλιά ψαράκι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Σέντρα του Λύκου, ο Καραγιώργος Στ., έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Πολλές ευκαιρίες για την ομάδα της Νίκης στα τελευταία λεπτά αλλά χωρίς να μπορεί να σκοράρει.

Το σκορ έμεινε έως το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Μαλεσίνας να παίρνει σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Αγίας Παρασκευής: Κραββαρίτης Φ., Στοφόρος, Τσαδήμας, Καραγιάννης, Τάτσης, Επίσκοπος, Καπούλας, Γενιτσαρόπουλος, Κοντονίκος, Σκαρλάτος

ΑΕ Μαλεσίνας: Παπαμάρκου, Σέττος, Τσίντζας, Ξηρομερίτης, Λελούδας, Καλλής, Κωτσαλάς Δ., Κουτσίκος, Δουσιώτης, Φουρλεμάδης, Νεοφώτιστος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button