ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τη μία η Τούμπα… και από την άλλη το ΔΑΚ Λαμίας!(pics+vids)

Σημαντικό στοιχείο στην προϊστορία των αγώνων του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Λαμία το κυανόλευκο «no goal».

Σημαντικό στοιχείο στην προϊστορία των αγώνων του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Λαμία το κυανόλευκο «no goal».

Ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα παίξει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, ένα γήπεδο το οποίο «στοιχειώνει» την ομάδα της Φθιώτιδας.

Όπως θα δείτε και στην προϊστορία των δύο συλλόγων πιο κάτω, η Λαμία όχι απλά δεν έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της Α΄Εθνικής αλλά δεν έχει καταφέρει ούτε καν να σκοράρει!

Τέσσερις αναμετρήσεις μετρούν οι «κυανόλευκοι» κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στα τέσσερα ματς έχει γνωρίσει την ήττα, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ας δούμε πιο αναλυτικά όμως την προϊστορία των αγώνων:

7η αγωνιστική

15 Οκτωβρίου 2017

Γήπεδο Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την SuperLeague, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας είχε μόλις «ανεβεί» κατηγορία.

Η ομάδα τη Θεσσαλονίκης κερδίζει με 4-0 τους Λαμιώτες χάρη σε γκολ των Μάριν Λέοβατς (10΄), Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς(24΄+88΄) και Δημήτρη Πέλκα(50΄).

Ο ΠΑΣ Λαμία δεν μπόρεσε σε κανένα λεπτό του παιχνιδιού να απειλήσει και απλά αποδέχθηκε την ήττα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέο Μάτος, Ζαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς, Μαουρίτσιο, Σάκχοφ, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος, Κόστα Βιάνα Βάντερσον.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

 

22η αγωνιστική

17 Φεβρουαρίου 2018

ΔΑΚ Λαμίας

Στον επαναληπτικό αγώνα του 4-0, η Λαμία υποδέχθηκε σε ένα γεμάτο ΔΑΚΛ τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε (θεωρητικά) την υποστήριξη μόνο 50 οπαδών του, μετά από απαγόρευση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την μετακίνηση των οπαδών.

Το πρώτο ημίχρονο «κύλισε» με την γηπεδούχο ομάδα να αντέχει τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ, έχοντας και αυτή τις ευκαιρίες της, όμως το 0-0 ήταν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο «Δικέφαλος» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει και στο 56΄ο Πέλκας άνοιξε το σκορ κερδίζοντας τον Παπαδόπουλο με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπίσεσβαρ.

Το 0-2 δεν άργησε να έρθει με τον Μαουρίτσιο, να εκμεταλλεύεται το ασταθή απομάκρυνση του Ασίγκμπα και με κεφαλιά «ψαράκι» πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Πίτι, Μπούντνικ, Κόστα Βιάνα Βάντερσον

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μακ, Πρίγιοβιτς

 

12η αγωνιστική

3 Δεκεμβρίου 2018

ΔΑΚ Λαμίας

Η περσινή πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, με τον ΠΑΣ να μπαίνει πιο δυνατά στο ματς έχοντας δοκάρι με τον Μπερτόλιο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλο αυτά, το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου 45λεπτου με την ομάδα του Μάκη Χάβου να εμφανίζεται πολύ ανταγωνιστική.

Η Λαμία ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες αλλά κάτι η διαιτησία, κάτι το γκολ του Βαρέλα στο 54΄(κοντρα στη ροή του αγώνα), έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Θυμίζουμε πως σε εκείνο τον αγώνα ήταν το χέρι (που μας έβγαλε το ματι) του Βιεϊρίνια σε σέντρα του Επστάιν, το οποίο ο διαιτητής δεν είδε, αλλά ούτε και οι βοηθοί του είδαν κάτι με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει και η ήττα να έρθει για τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντώνοπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Ασίγκμπα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Κρέσπο, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κάνιας.

 

27η αγωνιστική

7 Απριλίου 2019

Γήπεδο Τούμπας

Φτάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, το οποίο έγινε στη Τούμπα, τον Απρίλιο του 2019.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τη Λαμία, έχοντας ως στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος. Και το κατάφερε…

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Πέδρο Ενρίκε στο 34΄αλλά και άλλα δύο στο 78΄ με τον Εβγέν Σάκχοφ και στο 83΄με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έδωσαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η Λαμία δεν μπόρεσε να αντιδράσει, παρά την καλή της αμυντική λειτουργία του πρώτου ημιχρόνου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ενρίκε, Άκπομ.

ΠΑΣ Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Ασούμπρε, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Βάντερσον, Ασίγκμπα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button