ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος: Να αλλάξει την προϊστορία!(pics+vids)

Σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης.

Σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης.

Σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, με τις δύο ομάδες να έχουν προϊστορία μεταξύ τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Λαμία και Ατρόμητος εκτός από τα Κύπελλα Ελλάδος που έχουν συναντηθεί (θα δούμε μόνο τα ματς του πρωταθλήματος) έχουν παίξει μέχρι στιγμής 4 φορές για τη SuperLeague 1 με την ομάδα της Αθήνας να μετρά 2 νίκες, 1 νίκη η «κυανόλευκη» ομάδα ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Τώρα, κοιτάζοντας λίγο τα παιχνίδι, θα παρατηρήσει κανείς ότι η Λαμία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ατρόμητο σε κάνενα από τα πρώτα μεταξύ τους ματς της σεζόν.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά την προϊστορία:

2017-2018

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη SuperLeague πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017, έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και η Λαμία τότε είχε ηττηθεί με 3-0 σκορ…

Τα γκολ για τους γηπεδούχους τα είχαν πετύχει ο Αμρ Ουάρντα στο 27΄ και δύο γκολ ο Γιώργος Μανούσος στο 28΄και 35΄.

Πρώτη συνάντηση και πρώτη ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία…

Η δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων σε εκείνο το πρωτάθλημα έγινε 4 Φεβρουαρίου του 2018, στο ΔΑΚ Λαμίας και με περίπου 3000 κόσμο στην εξέδρα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν.

Μέχρι το 55΄όπου ο Πίτι με ένα απίστευτο φάουλ εκτός περιοχής, «σκότωσε» τον Γιαννιώτη για το 1-0 που σκόρπισε χαρά και πανηγυρισμούς σε όλο το ΔΑΚΛ.

Δυστυχώς όμως, ούτε εκείνη ήταν η στιγμή όπου ο ΠΑΣ θα έπαιρνε την πρώτη του νίκη απέναντι στους Περιστεριώτες. Ο Νικολά Ντιγκινί, στο 70΄έβαλε το γκολ που αναζητούσε η ομάδα του και πήρε έτσι την ισοπαλία.

2018-2019

Περνάμε τώρα στα περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων…

Το πρώτο παιχνίδι εκείνης της σεζόν, ήταν ένα σημαδιακό ματς για τη Λαμία. Ήταν το ντεμπούτο του Μάκη Χάβου, ο οποίος άλλαξε ολοκληρωτικά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και έφερε βαθμούς και την 7η θέση στον «κυανόλευκο» σύλλογο.

Παρόλο αυτά, ούτε σε εκείνο το ματς κατάφερε να κερδίσει η Λαμία και ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Ατρόμητο, με γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 43΄.

Τελειώνουμε το αφιέρωμά στην προϊστορία των δύο συλλόγων, με την μοναδική νίκη του ΠΑΣ Λαμία κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Ήταν Ιανουάριους του 2019 και η Λαμία υποδεχόταν στις 16:00 τον Ατρόμητο. Στο 47΄της αναμέτρησης και ενώ η γηπεδούχος ομάδα ήταν η καλύτερη, ο Ευθύμης Κουλούρης «χτύπησε» ξανά και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

ΌΜΩΣ, η απάντηση ήταν άμεση!

Ο Τομάς στο 49΄έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ λίγο πριν το 80΄ο Χερόνιμο Μπαράλες με εύστοχη εκτελέση πέναλτι έγραψε το τελικό 2-1 με τους Λαμιώτες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button