Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ώρα αποφάσεων και εξελίξεων με Ντεναγιέρ και τερματοφύλακα

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Τζέισον Ντεναγιέρ. Τι «παίζει» με το θέμα του γκολκίπερ. #slgr #olympiacosfc #Denayer #transfernews #season2022_2023

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Τζέισον Ντεναγιέρ. Τι «παίζει» με το θέμα του γκολκίπερ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα αποφασίσουν άμεσα αν θα προχωρήσουν τελικά σε κίνηση ενίσχυσης στην άμυνα, με τον Ντεναγιέρ να βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των «ερυθρόλευκων» για τα στόπερ.

Ο Βέλγος παραμένει χωρίς ομάδα και περιμένει στο… ακουστικό του, την ώρα που υπάρχουν φήμες και για ενδιαφέρον από τις Φούλαμ και Ρόμα. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν ακόμα καταλήξει στο αν αξίζει να γίνει τώρα κίνηση για αμυντικό και συγκεκριμένα για τον άλλοτε παίκτη της Λιόν, ο οποίος βρίσκεται εκτός δράσης τους τελευταίους περίπου έξι μήνες, όμως θεωρείται δεδομένο ότι ο Μίτσελ θα ήθελε να υπάρξει ενίσχυση στις θέσεις των στόπερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Πειραιώτες προτάθηκαν και τα ονόματα των – επίσης ελεύθερων – Μανγκαλά και Μαξίμοβιτς.

Από εκεί και πέρα, άμεσα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του γκολκίπερ, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να θεωρείται φαβορί για να αποτελέσει το «δίδυμο» του Τόμας Βατσλίκ. Βέβαια και εδώ υπάρχουν ερωτηματικά, αφού ο Μίτσελ σκοπεύει να δώσει ευκαιρία στον Τζολάκη, ώστε να τον δει σε καθεστώς πίεσης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button