ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Δολοφόνος» του Άρη… η Λαμία! / Απίστευτα πράγματα στο «Αθανάσιος Διάκος»(βίντεο)

Έκανε το μεγάλο το update, έφυγαν τα bugs και τα glicthes και ο ΠΑΣ Λαμία πλέον έγινε ξανά ομάδα! #SuperLeague1 #πρώτη_νίκη #ΠΑΣ_Λαμία #Άρης

Έκανε το μεγάλο το update, έφυγαν τα bugs και τα glicthes και ο ΠΑΣ Λαμία πλέον έγινε ξανά ομάδα! #SuperLeague1 #πρώτη_νίκη #ΠΑΣ_Λαμία #Άρης

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Άρη, στην πρώτη αναμέτρηση του έτους 2021.

Με σκορ 2-0 επί του Άρη, ο ΠΑΣ Λαμία πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ξεκινώνοντας το 2021 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ, απίστευτη εμφάνιση απ΄όλη την ομάδα.

Και τώρα αρχίζει το καλό!

Το ματς:

Έγινε ξανά Λαμία! Οι κυανόλευκοι με τον Μιχάλη Γρηγορίου για πρώτη φορά στον πάγκο τους έγιναν ξανά ομάδα, καθάρισαν τον Άρη από το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, πήραν τη πρώτη νίκη στο 2021 αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα (16 συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο) και πλέον ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτεροι αισιοδοξία και την Πέμπτη ταξιδεύουν στην Κρήτη με την ψυχολογία στα ύψη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πήρε το όπλο του ο Αραμπούλι. Γεμάτη εμφάνιση στο ντεμπούτο τους από Τζανδάρη και Ταϊρόν!

Έτσι ξεκίνησαν:


Η Λαμία με τον Μιχάλη Γηργορίου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της παρατάχθηκε με τους Επασί κάτω από τα δοκάρια, τους Τζανετόπουλο, Αντέτζο, Σκόνδρα και Προβυδάκη στην τετράδα της άμυνας, τους Τζανδάρη και Μπεχαράνο στα χαφ με τον Ταϊρόν σε ρόλο επιτελικού, τον Καραμάνο αριστερά τον Ντέλετιτς δεξιά και τον Αραμπούλι μοναδικό προωθημένο!

Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 και τους Μπουσέ, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σίλβα και Μάνο.

 

Ποδαρικό με δύο γρήγορα γκολ από Αραμπούλι


H Λαμία άνοιξε το σκορ στο 8΄με τον Αραμπούλι να εκτελεί πέναλτι που υπέδειξε…καθυστερημένα ο διαιτητής Σκουλάς για πάτημα του Ματίγια στον Ντέλετιτς νωρίτερα. Ο Αραμπούλι εκτέλεσε με αρκετά περίεργο τρόπο και ξεγέλασε τον Μπουσέ και άνοιξε το σκορ. Αν και ο διαιτητής αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Λαμίας για προσποίηση κατά την εκτέλεση ωστόσο με τη συμβουλή του VAR την πήρε πίσω και μέτρησε το γκολ μιας και ο Αραμπούλι δεν έκανε προσποίηση αλλά…άλμα κατά την εκτέλεση του πέναλτι…

Η Λαμία ήταν πιο δραστήρια στην αρχή της αναμέτρησης και λίγο έλειψε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ και πάλι με τον Γεωργιανό, ο οποίος πίεσε, εκμεταλεύτηκε το λάθος του Ρόουζ και την μπάλα που κόλλησε στην περιοχή, πλάσαρε αλλά ο Μπουσέ έδιωξε με τα πόδια διατηρώντας το 1-0.

Ότι δεν κατάφερε σε εκείνο το σημείο το πέτυχε λίγα λεπτά αργότερα, στο 17′ και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο. Ο Αραμπούλι βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας, ο Ταϊρόν έκανε σέντρα από αριστερά και με ψαλιδάκι έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του!

Tα δύο γρήγορα γκολ των κυανόλευκων απέναντι στον Άρη όπως ήταν λογικό αφύπνισαν τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έκαναν πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο παιχνίδι στο 25΄ με τον Μπερτόλιο να σουτάρει χωρίς να απειλήσει τον Επασί ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γκάμα στο 29.

Ο Άρης πάντως είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να μειώσει το σκορ με τους Σάσα και Γκάμα. Στο 41′ ο Σούντγκρεν έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Σάσα να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ένα σουτ στη κίνηση από τον Γκάμα ήταν αρκετά καλό όμως ο Επασί μπλόκαρε σταθερά κρατώντας το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου!

 

Άλλαξε τις ισορροπίες η αποβολή Σούντγκρεν


Στην επανάληψη ο Άρης με το πόδι πατημένο στο γκάζι ενέτεινε την προσπάθειά του να ξαναμπει στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να έχει την μεγάλη φάση μπροστά στα καρέ του Επασί. Στο 47′ μια σέντρα του Γκάμα βρήκε τον Μάνο ο οποίος να βρίσκει γεμάτα τη μπάλα ενώ στο 61 ο Πορτογάλος από καλή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Μιχάλης Γρηγορίου με το 2-0 υπέρ του δεν ήθελε να ρισκάρει βλέποντας τον Άρη να φρεσκάρει την επίθεσή του και πέρασε στον αγώνα τα δύο έτερα μεταγραφικά αποκτήματα, Μπιάρνασον και Βλάχο αντί των Ταϊρόν και Καραμάνου, αλλάζοντας και το σύστημά του σε 5-3-2.

H κόκκινη του Σούντγκρεν στο 63′ για σπρώξιμο πάνω στον ball boy (δεύτερη κίτρινη) άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού με τους κυανόλευκους να αμύνονται καλά εμποδίζοντας τον Άρη να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή τους απειλώντας κατά κύριο λόγο με μακρινά σουτ.

Κορυφάια στιγμή για τον Άρη στο παιχνίδι το δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα στο 79΄με τον Επασί να εκτινάσσεται χωρίς να βρει τη μπάλα η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του. Ο Μαντσίνι στο 82′ από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά στέλνοντας την μπάλα αρκετά εκτός εστίας, ενώ ακόμη και ο κεραυνός του Γκάμα στο 91′ σταμάτησε στον εξαιρετικό όποτε χρειάστηκε να επέμβει σήμερα Επασί.

Το 2-0 δεν άλλαξε με την Λαμία να παίρνει την πρώτη της και πολύ σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα η οποία την κρατά ζωντανή στη μάχη του τίτλου , τρεις μέρες πριν το ματς της 15ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ταϊρόν, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Βλάχος, Ζιούλης, Γκούγκα, Κωστίκα, Βασιλακάκης

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Γκανέα, Μπελαουάν, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Σίλβα, Μπερτόλιο, Μάνος, Σουντγκρεν

Αναπληρωματικοί: Κουέστα, Λόπεθ, Δεληζήσης, Μαρτίνης, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Τζέγκο, Μπακουτσής, Μπαγκαλιάνης

Διαβάστε επίσης

Back to top button