ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με τέσσερις διαφορετικούς τρόπου έχει σκοράρει η Λαμία (vids)

Έξι γκολ έχει πετύχει έως τώρα ο ΠΑΣ Λαμία, στις 5 πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #γκολ #ΠΑΣΛαμία #σκόρερς #slgrinterwetten #season2021_2022

Έξι γκολ έχει πετύχει έως τώρα ο ΠΑΣ Λαμία, στις 5 πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #γκολ #ΠΑΣΛαμία #σκόρερς #slgrinterwetten #season2021_2022

Δημιουργία άρθρου: LamiaSports / Λάμπρος Αρναούτογλου

Μιας και αγωνιστική δράση δεν θα έχουμε το Σαββατοκύριακο 9-10/10 ας ρίξουμε μία ματιά στα μέχρι τώρα στατιστικά του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή SuperLeague 1.

Η ομάδα της Φθιώτιδας την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος και συνδύασε και το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην πρώτη χρονιά της Λαμίας στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τότε, ο ΠΑΣ είχε κερδίσει για πρώτη φορά στη σεζόν (και γενικά στη λίγκα) τον Αστέρα Τρίπολης με 1-3 σκορ και είχε πανηγυρίσει και το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη φετινή νίκη λοιπόν του ΠΑΣ ήρθε στη Νίκαια, σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ιωνικού με σκόρερ δύο διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Μανούσος με εκτέλεση πέναλτι και ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στη Λαμία, σκοράρωντας με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Γενικά η Λαμία έχει καταφέρει να σκοράρει 6 γκολ έως τώρα, έχοντας 3 γκολ εκτός και 3 εντός έδρας. Οι τρόποι με τους οποίους σκοράρει η ομάδα είναι 4 διαφορετικοί. Έχει σκοράρει δηλαδή σχεδόν με όλους τους τρόπους καθώς της απομένει μόνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας έχουμε σκοράρει 2 φορές με το δεξί πόδι, 1 φορά με το αριστερό, 1 φορά από πέναλτι και 2 φορές από κεφαλιές.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button