ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πήρε την πρόκριση με Καραμάνο βασικό η Ελλάδα!

Η Εθνική Ενόπλων μπορεί να ηττήθηκε από το Ομάν, αλλά με βασικό τον Καραμάνο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ενόπλων μπορεί να ηττήθηκε από το Ομάν, αλλά με βασικό τον Καραμάνο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόπλων δυνάμεων πέρασε η Εθνική μας ομάδα, παρά την βαριά ήττα με 5-2 από την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου το Ομάν.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος /lamiaragate3.gr 

Οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Παχατουρίδη, με τον Τάσο Καραμάνο να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου με την ομάδα του Ομάν να διπλασιάζει τα γκολ στο 51′ και να σφραγίζει ουσιαστικά τη νίκη τέσσερα λεπτά αργότερα κάνοντας το 3-0.

Η “γαλανόλευκη” προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-1 με τον Ροβίθη στο  61′, με τους τυπικά γηπεδούχους να φτάνουν στο 4-1. Στο 72′ η Εθνική μας μείωσε εκ νέου το σκορ σε 4-2 με τον Οικονομόπουλο, με το τελικό 5-2 να διαμορφώνεται στο 87ο λεπτό της συνάντησης.

Η Εθνική μας ομάδα σε συνδυασμό με την νίκη της Αιγύπτου επί του Καναδά με 3-0 υποχώρησε στη 3η θέση ωστόσο πέρασε στην επόμενη φάση ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες, των ομίλων.

Είχε τους ίδιους βαθμούς και την ίδια διαφορά τερμάτων με την Ιρλανδία από τον 1ο όμιλο, ωστόσο έχει καλύτερη επίθεση έχοντας πετύχει 4 γκολ, έναντι 3 της Ιρλανδίας. Αυτό θα της έδινε τη πρόκριση ακόμη και σε περίπτωση νίκης της Βραζιλίας ή της Γαλλίας στο 3ο όμιλο, ωστόσο αμφότερες ηττήθηκαν και έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη στις 10.

Oι συνθέσεις:

 

IMG_20191020_111316

 

IMG_20191020_111327

Η σύνοψη της φάσης των ομίλων

IMG_20191020_121915

Διαβάστε επίσης

Back to top button