Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αναστασίου του Παναιτωλικού: «Θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε» (vid)

Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων», Γιάννης Αναστασίου θέλει να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι. Η αποστολή του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων», Γιάννης Αναστασίου θέλει να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι. Η αποστολή του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται από τη Δευτέρα (26/07) στο Καρπενήσι και ο προπονητής του, Γιάννης Αναστασίου με αφορμή το νέο στάδιο προετοιμασίας δήλωσε:

«Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρής δουλειάς, ξεκινάμε το βασικό στάδιο, έχοντας και μεγαλύτερο αριθμό παικτών. Ήταν αρκετά δύσκολα για το πρώτο γκρουπ το οποίο ήταν μικρό και δέχτηκε πάρα πολλά φορτία. Η διάθεση και η θέληση που έδειξαν ήταν καταπληκτική και κρατάμε αυτά τα στοιχεία.

Περιμένουμε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν και θα ενσωματωθούν τις επόμενες δύο, τρεις ημέρες, θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε, θα παίξουμε φιλικά για να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Πρέπει να βάλουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας, έχοντας και το υπόλοιπο ρόστερ στη διάθεσή μας. Είναι αρκετά δύσκολο να κάνεις κάποια κομμάτια στο τακτικό και τεχνικό κομμάτι. Θεωρώ ότι οι παίκτες που πήραμε έχουν την ποδοσφαιρική ευφυία να αντιληφθούν κάποια πράγματα. Απλά χρειάζονται πολλές επαναλήψεις. Αυτό δουλεύουμε και θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι γίνεται και όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θέλουμε να παίξουμε φιλικά. Όσο πιο πολλά παίζουμε τόσο το καλύτερο για την ομάδα. Είναι η καλύτερη προπόνηση και βλέπεις όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι. Ο λόγος που επιλέξαμε να πάμε πιο αργά στο Καρπενήσι είναι για να έχουμε βάθος στο ρόστερ, να χρησιμοποιήσουμε αρκετούς παίκτες και να μην υπάρξει υπερφόρτωση σε κάποιους».

Στην αποστολή μετέχουν οι: Βέργος, Βργκοτς, Καββαδίας, Καρέλης, Κοντογιάννης, Κορνέλιους, Ντίας, Λιάβας, Λούι, Μαλής, Μελίσσας, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Μπελεβώνης Ευστ., Μπελεβώνης Χρ., Ντουάρτε, Παρδαλός, Περέιρα, Ροντρίγκες, Σκιαδάς, Σκόνδρας, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος, Χουχούμης. Τις επόμενες μέρες αναμένεται και ο Φλόρες, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Ονδούρας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button