ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ρεπό… και ανασύνταξη στον ΠΑΣ Λαμία!

Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες... αλλά και να «μαζέψουν τα κομμάτια» τους έτσι ώστε να επιστρέψουν δυνατοί έχουν οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία.

Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες… αλλά και να «μαζέψουν τα κομμάτια» τους έτσι ώστε να επιστρέψουν δυνατοί έχουν οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία.

Πλέον, το 3-0 και η ήττα από τον ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, η οποία όπως διαβάσατε χθες δεν θα έχει στον πάγκο της πλέον τον Σωτήρη Αντωνίου και τον Γιάννη Προβίδα.

Οι δύο Έλληνες προπονητές αποτελούν παρελθόν και η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις για την πρόσληψη του καταλληλότερου για τη θέση του πρώτου προπονητή.

Τώρα, όσο αφορά τα αγωνιστικά, οι «κυανόλευκοι» χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη 22/10 έχουν ρεπό και την ευκαιρία να συγκεντρωθούν και να «μαζέψουν τα κομμάτια τους» ενώ τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουν και τον νέο κόουτς, που θα αναλάβει την ομάδα έως το τέλος της σεζόν.

Αύριο, επιστρέφουν στις προπονήσεις, αφήνοντας πίσω κάθε τι αρνητικό και στοχεύοντας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος είναι ένας τελικός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button