Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίημα: Σκοράρουν τα αουτσάιντερ και δίνουν χρήμα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι, η ώρα έφτασε και η επανέναρξη των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων είναι γεγονός!

Καλημέρα φίλες και φίλοι, η ώρα έφτασε και η επανέναρξη των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων είναι γεγονός!

Με προγνωστικά Champions League θα πορευτούμε και εμέις, συγκεκριμένα διεξάγονται κανονικά 8 αγώνες, 2 στη ζώνη των 19:55 και 6 στη ζώνη των 22:00 με τους οποίους και θα ασχοληθούμε. 3η αγωνιστική των ομίλων με τα βαριά χαρτιά να ρίχνονται στην μάχη είτε για να κάνουν σεφτέ είτε για να εδραιώσουν τη θέση τους στην κορυφή. Σίγουρα τα ποσοστά δεν είναι αξιοπρεπή, οι μεγάλες ομάδες υπερτιμώνται σε παράλογο βαθμό από τους μπουκ οπότε εμείς με τις κατάλληλες αλχημείες έχουμε βρει ένα αμφίσκορο και έναν εξαιρετικό συνδυασμό. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Μάντσεστερ Σίτι-Αταλάντα (22:00):

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό παιχνίδι από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν με τρελό ρυθμό τόσο στην Ευρώπη όσο και στα πρωταθλήματά τους. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Αταλάντα σκόραρε 3 γκολ με την Λάτσιο προχθές (3-3) και η Σίτι 2 με την Πάλας (0-2). Ο μέσος όρος και των δύο είναι 2.5 γκολ ανά αγώνα με την Αταλάντα να μην έχει ξεκινήσει καλά στον όμιλο και να έχει δύο ήττες (4-0, 1-2). Εντός των συνόρων έχει βελτιωθεί κατά πολύ, έστριψε το νόμισμα και ως τώρα πετάει. Έφτασε σε 5 αγώνες να έχει 4 νίκες. Αχίλλειος πτέρνα της η άμυνα αφού ακόμα και στο ματς με την Σαχτάρ εντός έδρας            (1-2) δέχτηκε γκολ στο 93’ και ηττήθηκε. Έχει τον περσινό κορμό της, έναν εξαιρετικό κόουτς (Γκασπερίνι) και εξαιρετική επίθεση ώστε να βάλει δύσκολα στην Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει ξεκινήσει άσχημα στην Αγγλία αφού βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λίβερπουλ εδώ και έναν μήνα. Στην Ευρώπη τα πάει εξαιρετικά όμως καθώς έχει καταφέρει να πετύχει 5 γκολ μη δεχόμενη κανένα! Έχει στρώσει κάπως το παιχνίδι της αλλά η φετινή της πορεία μέχρι τώρα κυρίως λόγω κακής λειτουργίας της άμυνας έχει δώσει δικαιώματα να μπορεί το 0 παθητικό της να αμφισβητηθεί και η Αταλάντα σίγουρα δεν είναι ομάδα που τα συγχωρεί αυτά. Είναι όμως άπειρη και κακά τα ψέματα η Σίτι αν ζοριστεί μπορεί να ανοίξει το γκάζι και να καθαρίσει το παιχνίδι. Πάμε με το 1 γκολ τουλάχιστον της Αταλάντα και τη νίκη της Σίτι με συνολικά γκολ άνω των 2.5 με το σκεπτικό να λέει ότι η Σίτι θα σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ πιάνοντας τον μέσο όρο της. Συνδυασμός λοιπόν: 1+over 2.5 + over 0,5 goal Αταλάντα στο συνολικό 2.15 (Stoiximan, match combo).

Κλαμπ Μπριζ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00):

Ολοκληρώνουμε με το ματς της Κλαμπ Μπριζ που υποδέχεται την παντοδύναμη στην Γαλλία Παρί, η οποία έχει ξεκινήσει και φέτος δυνατά. 2/2 έχει η ομάδα του Τούχελ και μάλιστα το κατάφερε με μεγάλη άνεση απέναντι σε Ρεάλ και Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα της Μπριζ όμως δεν είναι αμελητέο σύνολο ούτε κάποιος θίασος. Έπαιξε εξαιρετικά απέναντι σε Γαλατάσαραϊ και Ρεάλ, πήρε μόνο 4 βαθμούς αν και μέσα στην Μαδρίτη προηγήθηκε με 0-2! Η Παρί έχει δώσει πολλά δικαιώματα και δέχεται εύκολα γκολ αλλά έχει επίθεση-φωτιά. Πάμε στο αμφίσκορο και μένουμε εκεί. GG στο 1.67 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button