Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το πήρε πάνω του ο Ντιμπάλα!

Η Γιουβέντους βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στη Λοκομοτίβ αλλά ο Πάουλο Ντιμπάλα με δύο γκολ σε τρία λεπτά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Η Γιουβέντους βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στη Λοκομοτίβ αλλά ο Πάουλο Ντιμπάλα με δύο γκολ σε τρία λεπτά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: 2-1

Γήπεδο: AllianzStadium

Η Γιουβέντους τα χρειάστηκε κόντρα στη Λοκομοτίβ, βρέθηκε να χάνει ως το 77’ αλλά ο Πάουλο Ντιμπάλα με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο καθάρισε το ματς και χάρισε τη νίκη στη Μεγάλη Κυρία» με 2-1. Στους 7 βαθμούς η Γιουβέντους όσους και η Ατλέτικο.

Στο 16ο λεπτό ο Ρονάλντο έπιασε το μακρινό σουτ αλλά ο Γκιλιέρμε έπεσε και μπλόκαρε, όπως έκανε και στο 22’ μετά από νέο σουτ του Πορτογάλου σταρ. Στο 29’ ο Πιάνιτς εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ, ο Μπονούτσι βρήκε την μπάλα με κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω και στην κόντρα ο Μίραντσουκ βρήκε αριστερά τον Μάριο που έκανε το σουτ και είδε τον Σέζνι να του λέει όχι αλλά στην επαναφορά ο Μίραντσουκ με νέο σουτ έκανε το 0-1. Στο 41’ ο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα αλλά ο Σιδηρόπουλος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ στον Γκιλιέρμε.

Στο 48’ ο Πιάνιτς σήκωσε υπέροχα για το Ντιμπάλα που από κοντά γύρισε με τη μία κι έκανε το σουτ αλλά αστόχησε. Στο 73’ ο Ιγκουαΐν ξέφυγε όμορφα από τον Χέβεντες αλλά αστόχησε και  στο 75’ ο Αργεντινός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία.

Τελικά στο 77’ ο Πάουλο Ντιμπάλα έπιασε ένα απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα κι έκανε το 1-1 για τους «μπιανκονέρι». Και πριν προλάβουν οι Ρώσοι να συνέλθουν, στο 80’ ο Σάντρο έπιασε φοβερό σουτ από μακριά, ο Γκιλιέρμε είπε όχι αλλά ο Ντιμπάλα από κοντά πλάσαρε για το 2-1. Στο 90+3’ ο Ρονάλντο έκανε το σουτ από δεξιά αλλά ο Γκιλιέρμε του είπε όχι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Ματουϊντί (65’ Ραμπιό), Κεντίρα (48’ Ιγκουαΐν), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ντιμπάλα (82’ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιλιέρμε, Χέβεντες, Ιντόβου, Τσόρλουκα, Ιγκνάτιεβ, Κριχόβιακ (83’ Κολομέιτσεβ), Μπαρίνοβ, Ζοάο Μάριο, Αλ.Μίραντσουκ, Μουρίλο, Έντερ

Διαβάστε επίσης

Back to top button