Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έκανε το λάθος και προηγήθηκε η Αταλάντα!

Οι «πολίτες» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Αταλάντα, τη διέλυσαν με 5-1 κι έκαναν το 3Χ3.

Οι «πολίτες» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Αταλάντα, τη διέλυσαν με 5-1 κι έκαναν το 3Χ3.

CHAMPIONS LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 5-1

Γήπεδο: Etihad

Άλμα πρόκρισης με ανατροπή για τη Σίτι, που βρέθηκε να χάνει από την Αταλάντα, αλλά τη διέσυρε με 5-1 κι έκανε το 3Χ3. Πέντε βαθμούς απέχουν πλέον οι Άγγλοι από Σαχτάρ και  Ντιναμό.

Στο 5ο λεπτό ο Ίλισιτς έβγαλε όμορφα στον Μαλινόβσκι ο οποίος έκανε άσημο κοντρόλ και κόπηκε από τον Φερναντίνιο, ενώ στο 12’ ο Γκόζενς σέντραρε από αριστερά, ο Καστάιν πήρε την κεφαλιά από τον Μεντί αλλά η μπάλα έξυσε τα δοκάρια του Έντερσον και στο 19’ ο Βραζιλιάνος είπε όχι σε σουτ του Ίλισιτς.

Η Σίτι ανέβασε στροφές και στο 22’ Αγουέρο να σουτάρει στα σώματα από καλό σημείο, ενώ στο 24’ ο Αργεντινός έφερε την μπάλα στο αριστερό κι έκανε τι σουτ αλλά ο Γκολίνι του είπε όχι. Και στο 25’ ο Φοντέν έκανε φοβερή ενέργεια και σέντρα από δεξιά αλλά και πάλι ο Αγουέρο από το πέναλτι, σούταρε άστοχα. Και στο 27’ ο Φερναντίνιο ανέτρεψε τον Ίλισιτς στην περιοχή και ο ρέφερι έδωσε με τη μία το πέναλτι, με τον Μαλινόβσκι να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 0-1.

Ωστόσο στο 34’ ο Στέρλινγκ ξέφυγε από δύο αντιπάλους στα αριστερά, γέμισε με το δεξί και ο Αγουέρο από κοντά απλά ακούμπησε λίγο την μπάλα με το μυτάκι κι έκανε το 1-1. Και μάλιστα στο 37’ ο Στέρλινγκ κέρδισε πέναλτι από τον Μαζιέλο, ο Αγουέρο το εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 2-1.

Οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και 55’ ο Γκολίνι έσωσε μετά από σουτ του Ντε Μπρόινε αλλά στο 58’ ο Βέλγος έκανε την κούρσα από δεξιά και γύρισε για τον Φοντέν, εκείνος έστρωσε στον Στέρλινγκ που πλάσαρε από κοντά για το 3-1. Και μάλιστα στο 64’ ο Στέρλινγκ έκανε τις προσποιήσεις στην περιοχή και από κοντά σούταρε για το 4-1, ενώ στο 67’ ακυρώθηκε γκολ του Φρόιλερ. Όμως στο 69’ ο Αγουέρο έκανε μαγική ενέργεια αλλά νικήθηκε από τον Γκολίνι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαχρέζ σέντραρε από δεξιά και ο Στέρλινγκ με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 5-1.

Στο 73’ ο Έντερσον έσωσε μετά από κεφαλιά του Πάσαλιτς, ενώ στο83’ η Σίτι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φοντέν με δεύτερη κίτρινη.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Μεντί (72’ Κανσέλο), Γουόκερ, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν, Ρόδρι (41’ Στόουνς), Ντε Μπρόινε (67’ Οταμέντι), Φοντέν, Στέρλινγκ, Μαχρέζ, Αγουέρο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Μαζιέλο (46’ Πάσαλιτς), Καστάιν, Ντζιμσίτι, Μαλινόβσκι, Γκόζενς, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόμες (46’ Μουριέλ), Ίλισιτς (72’ Χάτεμπουρ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button