Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Έριξε πέντε» και έφυγε η Παρί!

Απίστευτο ξέσπασμα από την Παρί Σεν Ζερμέν που πέρασε με 0-5 από το «Jan Breydelstadion» απέναντι στην Μπριζ.

Απίστευτο ξέσπασμα από την Παρί Σεν Ζερμέν που πέρασε με 0-5 από το «Jan Breydelstadion» απέναντι στην Μπριζ.

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΡΙΖ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 0-5

Γήπεδο: Jan Breydelstadion – Bruges

Απίστευτο ξέσπασμα από την Παρί Σεν Ζερμέν που πέρασε με 0-5 από το «Jan Breydelstadion» απέναντι στην Μπριζ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ που στο πρώτο ημίχρονο έδειξε να δυσκολεύεται, πέτυχε τέσσερα τέρματα στο δεύτερο, διαλύοντας του Βέλγους. Τεράστια εμφάνιση από τον Άνχελ Ντι Μαρία που έφτιαξε τα τρία από τα πέντε γκολ των Παριζιάνων και από τον Μάουρο Ικάρντι που σκόραρε δύο φορές. Τεράστιος Κιλιάν Εμπαπέ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 52′ και συμπλήρωσε χατ-τρικ!

Η Παρί άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 7′ με τον Τιάγκο Σίλβα να βγάζει τρομερή μπαλιά 60 μέτρων για τον Ντι Μαρία που αφού κατέβασε ωραία, γύρισε για τον Ικάρντι κι αυτός με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Στο 14′ νέα ευκαιρία για τους Παριζιάνους με τον Τσουπο-Μότινγκ να βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων για τον Ντι Μαρία που κοντρόλαρε και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου με την Παρί να δυσκολεύεται στη δημιουργία.

Στο 61′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Παρί πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Εμπαπέ να περνά ωραία για τον Ντι Μαρία που γύρισε, ο Μινιολέ έδιωξε αλλά ο Εμπαπέ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντι Μαρία έκλεψε από τον και έδωσε στον Εμπαπέ που γύρισε για τον Ικάρντι κι αυτός με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-3 τελειώνοντας το παιχνίδι. Στο 79′ ο Ντι Μαρία πέρασε ωραία κάθετη για τον Εμπαπέ που αφού ξεπέρασε και τον Μινιολέ, πλάσαρε κάνοντας το 0-4. Στο 83′ ο Ντι Μαρία έβγαλε απίστευτη μπαλιά με το εξωτερικό για τον Εμπαπέ που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-5.

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Μάτα, Μέλε, Ντέλι, Ντε Κατελάρ (57′ Οκερέκε), Ριτς, Βενάκεν, Ντιατά, Σόμπολ, Τάου, Ντένις (76′ Οπέντα)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Ερέρα (72′ Ντιαλό), Μαρκίνιος, Βεράτι, Τσουπο-Μότινγκ (52′ Εμπαπέ), Ικάρντι (65′ Παρέδες), Ντι Μαρία

Διαβάστε επίσης

Back to top button