Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε αυτό που ήθελε η Ρεάλ!

Επιτέλους νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε με 0-1 από το «Ali Sami Yen» της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Γαλατασαράι, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Champions League.

Επιτέλους νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε με 0-1 από το «Ali Sami Yen» της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Γαλατασαράι, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Champions League.

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1

Γήπεδο: Ali Sami Yen Spor Kompleksi – Istanbul

Επιτέλους νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε με 0-1 από το «Ali Sami Yen» της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Γαλατασαράι, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Champions League. Οι «μερένχες» ήταν ανώτεροι των γηπεδούχων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο για ακόμα μία φορά έκαναν τα εύκολα-δύσκολα. Είχαν πολλές και καλές στιγμές ωστόσο η ”φλυαρία” και η αστοχία παραλίγο να τους στοιχίσουν.

Η Ρεάλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού μόλις στο 1′ με τον Ροντρίγκο να κάνει ωραία ενέργεια και γύρισμα για τον Αζάρ στο δεύτερο δοκάρι, που όμως δεν τελείωσε καλά τη φάση στέλνοντας την μπάλα ψηλά. Στο 11′ η Γαλατά είχε την πρώτη της ευκαιρία με τον Μπελχαντά να περνά ωραία για τον Αντόνε που από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 13′ οι «μερένχες» είχαν καλή στιγμή με τον Μπενζεμά να ανοίγει ωραία για τον Ροντρίγκο που σούταρε αλλά ο Μουσλέρα απέκρουσε, όπως και ένα λεπτό αργότερα σε σουτ του Μπενζεμά. Στο 18′ Μπενζεμά και Αζάρ έπαιξαν υπέροχα το «1-2» με τον τελευταίο να γυρίζει για τον Κρόος που με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 28′ νέα καλή στιγμή για τη «βασίλισσα» με σουτ του Αζάρ που απέκρουσε ο Μουσλέρα. Δέκα λεπτά αργότερα η Γαλατά είχε καλή στιγμή με τον Μπάμπελ να γυρίζει για τον Μπελχαντά που με προβολή έφτασε στην μπάλα αλλά ο Κουρτουά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών η Ρεάλ είχε καλή στιγμή με τον Βαλβέρδε να βγάζει τρομερή πάσα για τον Μπενζεμά που από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο έξω.

Η Ρεάλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 53′ με τον Κρόος να βγάζει απίθανη κάθετη για τον Μπενζεμά που παρά την πίεση του Λουιντάμα, πάτησε περιοχή και σούταρε αλλά ο Μουσλέρα απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπενζεμά πέρασε ωραία για τον Αζάρ που από πολλή πλάγια θέση μέσα στην περιοχή σούταρε και ο Μουσλέρα απέκρουσε. Στο 65′ οι «μερένχες» έχασαν τεράστια ευκαιρία με τους Βαλβέρδε και Μπενζεμά να συνεργάζονται ωραία και τον τελευταίο να περνά για τον Αζάρ που αφού ξεπέρασε και τον Μουσλέρα, σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 72′ ακόμα μία ευκαιρία για τη «βασίλισσα» με τον Μουσλέρα να σταματά τον Ροντρίγκο.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Μαριάνο, Λουιντάμα, Μαρκάο, Ναγκατόμο, Ντονκ (45′ Φενγκουλί), Ενζονζί, Σερί (77′ Εμρέ Μορ), Μπελχαντά (67′ Μπαϊράμ), Αντόνε, Μπάμπελ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Βαλβέρδε, Κασεμίρο, Κρόος, Ροντρίγκο (82′ Γιόβιτς), Μπενζεμά, Αζάρ (78′ Βινίσιους)

Διαβάστε επίσης

Back to top button