Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νέο πλήγμα με Αλεξανδρόπουλο ενόψει Σλάβια!

Δεν έχει τέλος η ατυχία του Παναθηναϊκού, που μετά τον Σένκεφελντ, χάνει και τον Αλεξανδρόπουλο για το παιχνίδι με τη Σλάβια στην Πράγα. #slgr #panathinaikosfc #slavia_praha #Αλεξανδρόπουλος #season2022_2023

Δεν έχει τέλος η ατυχία του Παναθηναϊκού, που μετά τον Σένκεφελντ, χάνει και τον Αλεξανδρόπουλο για το παιχνίδι με τη Σλάβια στην Πράγα.

Δεύτερη σημαντική απουσία για τους Πράσινους, ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Τσέχους στην Πράγα την Πέμπτη (4/8, 20:00), για τον 3ο προκριματικό του Conference League.

Μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, από ίωση προσβλήθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, κάτι που αυτομάτως τον θέτει νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τη Σλάβια.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν επίσης από ίωση οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, άπαντες όμως ανάρρωσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Έτσι στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα (3/8) με προορισμό την Τσεχία θα βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button