Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Σάρωσε» τον Ερυθρό Αστέρα η Τότεναμ!

Σούπερ εμφάνιση από την Τότεναμ που διέλυσε με 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο «Tottenham Hotspur Stadium» βρίσκοντας το ξέσπασμα που εδώ και καιρό έψαχνε.

Σούπερ εμφάνιση από την Τότεναμ που διέλυσε με 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο «Tottenham Hotspur Stadium» βρίσκοντας το ξέσπασμα που εδώ και καιρό έψαχνε.

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: 5-0

Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium – London

Σούπερ εμφάνιση από την Τότεναμ που διέλυσε με 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο «Tottenham Hotspur Stadium» βρίσκοντας το ξέσπασμα που εδώ και καιρό έψαχνε. Οι «σπερς» του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έκαναν άνω-κάτω τη Σέρβικη άμυνα, έβρισκαν από παντού χώρους και με πρωταγωνιστές τον αρχηγό Χάρι Κέιν και τον Χέου Μιν Σον έδειξαν σημάδια ανάκαμψης σε μία σεζόν που έχει ξεκινήσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Η Τότεναμ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 5′ με τον Κέιν να περνά ωραία για τον Σον που αφού έκανε τρομερή ενέργεια, πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω στον Μπόριαν.

Στο 9′ οι «σπερς» άνοιξαν το σκορ με τον Λαμέλα να εκτελεί ένα κόρνερ για τον Κέιν που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 16′ ο Λαμέλα έβγαλε νέα σέντρα από δεξιά για τον Σον κι αυτός με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στο 22′ οι Λονδρέζοι απείλησαν ξανά, με σουτ του Εντομπελέ που απέκρουσε ο Μπόριαν, όπως και τρία λεπτά αργότερα σε σουτ του Λαμέλα.

Ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο 27′ με σουτ του Φαν Λα Πάρα που απέκρουσε ο Γκαζανίγκα, όπως και στο 31′ και 32′ σε προσπάθειες των Γκόμπελιτς και Μιλούνοβιτς.

Στο 44′ η Τότεναμ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Εντομπελέ να κλέβει ωραία από τον Μάριν στη μεσαία γραμμή και να βγάζει στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή άνοιξε για τον επερχόμενο Σον που αφού πάτησε περιοχή πλάσαρε ωραία στην κλειστή γωνία του Μπόριαν για το 3-0.

Στο 57′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Τότεναμ τελείωσε το παιχνίδι με τον Οριέ να κάνει ωραία ενέργεια από τα πλάγια και γύρισμα για τον Λαμέλα που μέσα στην περιοχή του Αστέρα, γύρισε ωραία και πλάσαρε κάνοντας το 4-0.

Στο 63′ ο Αστέρας είχε καλή στιγμή με τον Γκαρθία που αφού πέρασε τον Βερτόνχεν, άλλαξε με τον Μάριν και σούταρε αλλά ο Γκαζανίγκα απέκρουσε. Στο 72′ οι «σπερς» πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα με τον Εντομπελέ να περνά ωραία για τον Κέιν που από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και με πανέξυπνο πλασέ, έκανε το 5-0!

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκαζανίγκα, Οριέ, Σάντσες, Βερτόνχεν (73′ Φόιθ), Ντέιβις, Εντομπελέ, Σισοκό, Λαμέλα, Ντέλε Άλι (79′ Λο Σέλσο), Σον (68′ Ντάιερ), Κέιν

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Κάνιας (62′ Πέτροβιτς), Βούλιτς, Γκαρθία, Μάριν, Φαν Λα Πάρα (82′ Βουκάνοβιτς), Τομανέ (62′ Πάβκοβ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button