ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άκης Μάντζιος: Το who is who!

Νέος προπονητής στον ΠΑΣ Λαμία, ο Άκης Μάντζιος και το LamiaSports σας τον παρουσιάζει μέσω ενός μικρού αφιερώματος.

Νέος προπονητής στον ΠΑΣ Λαμία, ο Άκης Μάντζιος και το LamiaSports σας τον παρουσιάζει μέσω ενός μικρού αφιερώματος.

Ο Άκης Μάντζιος είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, με τον Έλληνα προπονητή να φέρνει στη Φθιώτιδα τους συνεργάτες του Πλαβούκο και Χωριανόπουλο, ως προπονητή τερματοφυλάκων και βοηθό προπονητή αντίστοιχα.

Τώρα, το LS θα σας παρουσιάσει την προπονητική καριέρα του Μάντζιου, από που ξεκίνησε και ποιες ομάδες ανέλαβε τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε αυτήν του προπονητή.

Το 2004 διετέλεσε προπονητής του τμήματος παμπαίδων του Πανιωνίου και στη συνέχεια έγινε βοηθός στον Πανιώνιο Καλλιθέας, που τότε αποτελούσε θυγατρική κατά κάποιον τρόπο της ΠΑΕ Πανιώνιος και προπονητής της ομάδας νέων του Πανιωνίου.

Από τον Ιούνιο του 2008 ως το Φεβρουάριο 2009 διετέλεσε πρώτος προπονητής στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, ενώ τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στον Πανιώνιο ως μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας. Το 2011 ανέλαβε τον Θρασύβουλο Φυλής.

Την περίοδο 2011-12 υπήρξε προπονητής του Πανιωνίου, ενώ την επόμενη χρονιά (2012-13) ανέλαβε την Κέρκυρα, όμως παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα οδήγησαν σε μια σειρά από άτυχα αποτελέσματα που ώθησαν τον Απόστολο Μάντζιο σε παραίτηση.

Τον Μάιο του 2013 ανέλαβε τον Πανθρακικό, θέση από την οποία αποχώρησε στα τέλη του 2014, ενώ τον Φεβρουάριο του 2015 βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού, παραμένοντας μέχρι τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της περιόδου 2015-16.

Διαβάστε επίσης

Back to top button