ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε «δαιμονιώδη» φόρμα ο Μπερτόλιο!(vid)

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, έχει «πάρει από το χέρι» την Αλντοσίβι και την οδηγεί στην σωτηρία!

Σε…δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Φακούντο Μπερτόλιο στην Αργεντινή ο οποίος σκοράροντας δύο γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος οδηγεί την Αλντοσίβι στην παραμονή.

Το περασμένο καλοκαίρι η Αλντοσίβι απέκτησε τον Φακούντο Μπερτόλιο προκειμένου να…τονώσει το δημιουργικό κομμάτι της με έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη.

Ο ίδιος δεν έδωσε τις απαιτούμενες βοήθειες στην ομάδα του αν και ξεκίνησε ιδανικά τις εκεί υποχρεώσεις του με δύο ασίστ στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του με τα πράσινα. Το 2020 έχει μπει αρκετά καλά για τον ίδιο ο οποίος έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 3 γκολ στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει τον νέο χρόνο η ομάδα του, τα δύο μάλιστα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Στις 21/2 η Αλντοσίβι φιλοξενήθηκε από την Μπάνφιλντ με τον Μπερτόλιο να σκοράρει στο 26ο λεπτό της συνάντησης χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής άποψης στην ομάδα του, ενώ την 1η Μαρτίου, η ομάδα του φιλοξένησε την Σαν Λορέντζο με τον “Φλάκο” να μειώνει στο 55′ σε 2-1 χωρίς να καταφέρει να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Αλντοσίβι βρίσκεται στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς 10 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Δείτε τα γκολ του:

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button