ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τέλος ο Μουντάκης από τον ΠΑΣ Λαμία!

Λύθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Μουντάκη με τον ΠΑΣ Λαμία.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Μουντάκη με τον ΠΑΣ Λαμία.

Τέλος μετά από δύο γεμάτα  και επιτυχημένα χρόνια στον ΠΑΣ Λαμία, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μουντάκης.

Ο έμπειρος προπονητής, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια κατάφερε και ανέδειξε τερματοφύλακες όπως ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος την πρώτη χρονιά στον ΠΑΣ αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ της κατηγορίας

Τη δεύτερη χρονιά η Λαμία διέθετε στο ρόστερ της μία δυάδα κάτω από τα δοκάρια για την οποία μίλαγε όλη η SuperLeague καθώς ο Μπόγιαν Σαράνοφ αλλά και ο Νίκος Μελίσσας πραγματοποιήσαν εξαιρετικές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Επίσης ο Μουντάκης ήταν αυτός που ανακάλυψε το ταλέντο του Παναγιώτη Κατσίκα, στον οποίο και πίστεψε, δούλεψε μαζί του και εκτός ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής παίζει στην πρώτη ομάδα της Λαμίας, έχει κληθεί και στην Εθνική Ελπίδων.

Πλέον, αποχωρεί από τον σύλλογο καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Άκης Μάντζιος (ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη) διαθέτει στο τιμ του άλλον προπονητή τερματοφυλάκων.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μουντάκη.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια και συνέβαλε στις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου στον οποίο εργάστηκε επαγγελματικά, με αφοσίωση και με ζήλο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button