Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο με τον Έσπερο και τον ΠΣ Ευκαρπίας!

Διαβάστε το μήνυμα του Έσπερος Λαμίας ΒC fan club, για τον κυριακάτικο αγώνα της λαμιώτικης ομάδας απέναντι στον σύλλογο της Ευκαρπίας!

Διαβάστε το μήνυμα του Έσπερος Λαμίας ΒC fan club, για τον κυριακάτικο αγώνα της λαμιώτικης ομάδας απέναντι στον σύλλογο της Ευκαρπίας!

Esperos  lamias  bc  fan club

Λαμία   25  –  10  – 2019

«Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο με ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Θεσσαλονίκης»

Την Κυριακή 27  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2019,ώρα (17:00)μμ στο  κλειστό ‘’Χαλκιοπούλειο’’, Λαμίας διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – Π.Σ.ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Φίλες και Φίλοι Φίλαθλοι του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ήδη διαφαίνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ότι θα έχουμε το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Ευκαρπίας, η οποία έχει τον ίδιο κορμό παικτών, με την προηγούμενη σαιζόν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν βρεί την αγωνιστική τους χημεία ,πολύ πιο γρήγορα από κάθε άλλη ομάδα του ομίλου και να ανταμειφθούν με δύο μεγάλες νίκες, στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους.

Εμείς ως Έσπερος Λαμίας, ως νέα στην κυριολεξία ομάδα και απαρτιζόμενη φέτος από νεαρούς αθλητές, που δεν αποτελεί δικαιολογία, θέλουμε την πίστωση χρόνου να βρούμε τον αγωνιστικό μας βηματισμό.

Στο παιχνίδι με την Ευκαρπία θα στερηθούμε της συμμετοχής τριών βασικών αθλητών, αλλά πιστεύουμε ότι η θέληση να φανούμε ανταγωνιστικοί ,θα περισσεύσει. Όλα θα κριθούν στην συνέπεια που θα επιδείξουμε στην μάχη των αμυντικών ρημπάουντ, στην υπομονή της επίθεσης και την ελαχιστοποίηση των λαθών.

Τέλος δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε ,την σημαντική βοήθεια και ενέργεια που  δίνουν οι πολυπληθείς συνεπείς φίλαθλοι μας, για την στήριξη των αθλητών μας ώστε να μένουν ανταγωνιστικοί, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Καλούμε, όλους τους φίλους μας την Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας, για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και σύμφωνα με όσα αποδώσουμε.

Καλό μας παιχνίδι…

Διαβάστε επίσης

Back to top button