Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Β΄Φθιώτιδας: Τρεις «συγκάτοικοι» στην 1η θέση του 2ου ομίλου!

Η 8η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε αλλά δεν μας έκανε σοφότερους όσο αφορά τη βαθμολογία του 2ου ομίλου. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #2ος_όμιλος #βαθμολογίες #αποτελέσματα

Η 8η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε αλλά δεν μας έκανε σοφότερους όσο αφορά τη βαθμολογία του 2ου ομίλου. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #2ος_όμιλος #βαθμολογίες #αποτελέσματα

Τρεις ομάδες προπορεύονται στον 2ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας, παρόλο αυτά από την 7η έως και την 1η θέση η διαφορά των ομάδων είναι από 1 έως 3 βαθμούς.

Ο ΑΟ Φραντζή χθες πήρε μία ακόμη νίκη, την 5η συνεχόμενη της ομάδας και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς. Η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου εκμετταλεύτηκε την ισοπαλία του Όμβρου Ομβριακής με την Τσούκα (1-1) και οι δύο ομάδες πλέον συγκατοικούν στην 1η θέση.

Παρόλο αυτά, υπάρχει και τρίτος συγκάτοικος. Η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ατρομήτου Παλαιάς Γιαννιτσούς, σημειώνοντας 6 τέρματα και έφτασε και αυτή στους 16 πόντους και στην 1η θέση.

Από εκεί και έπειτα, ο Αχιλλέας Δομοκού μπορεί να ηττήθηκε εντός έδρας από την Ένωση 2010 με 0-1 παρόλο αυτά έχει 15 βαθμούς, με τη Θύελλα Ροδωνίας (ρεπό την 8η αγωνιστική), τον ΑΟ Τσούκας και την Ένωση 2010 να έχουν από 13 πόντους.

Η επόμενη αγωνιστική τώρα θα φέρει τον ΑΟ Φραντζή αντιμέτωπο με τη Θύελλα Ροδωνιάς την Ένωση 2010 απέναντι στον ΑΟ Τσούκας ενώ ο Όμβρος θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Π. Γιαννιτσούς.

Τα αποτελέσματα στον 2ο όμιλο:

ΑΤΡΟΜ. Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ – ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 0-6
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ – ΓΑΡΔΙΚΙ 3-0 α.α.
ΤΣΟΥΚΑ – ΟΜΒΡΟΣ 1-1
ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ – ΕΝΩΣΗ 2010 0-1
ΑΤΣΑΛ. ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΦΡΑΝΤΖΗ 1-5
ΡΕΠΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ

Η βαθμολογία:

ΦΡΑΝΤΖΗ 16
ΟΜΒΡΟΣ 16
ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 16
ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ 15
ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ 13
ΤΣΟΥΚΑ 13
ΕΝΩΣΗ 2010 13
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ 7
ΑΤΣΑΛ. ΠΕΤΡΩΤΟΥ 4
ΑΤΡΟΜ. Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ 3
ΓΑΡΔΙΚΙ 0

Η επόμενη αγωνιστική:

ΑΝΑΓ. ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΓΑΡΔΙΚΙ 3-0 α.α.
ΟΜΒΡΟΣ – ΑΤΡΟΜ. Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ
ΕΝΩΣΗ 2010 – ΤΣΟΥΚΑ
ΦΡΑΝΤΖΗ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ
ΑΤΣΑΛ. ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ
ΡΕΠΟ: ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button