Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τεράστια νίκη για την Μάιντζ!

Επικράτησε με 3-1 της Κολωνίας σε ένα ματς με εντυπωσιακά γκολ.

Επικράτησε με 3-1 της Κολωνίας σε ένα ματς με εντυπωσιακά γκολ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΜΑΪΝΤΖ-ΚΟΛΩΝΙΑ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: OpelArena

Η Μάιντζ επικράτησε με 3-1 της Κολωνίας και πήρε βαθμολογική ανάσα. Φωνάζουν δίκαια για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε τα “κριάρια”.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με ένα πολύ όμορφο τέρμα του Τερόντε που κατέβασε, γύρισε και εκτέλεσε μέσα από την περιοχή.

Η Μάιντζ απάντησε άμεσα καθώς στο 21′ ο Μποέτιους με πλασέ έγραψε το 1-1. Μετά το γκολ πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή μέχρι το ημίχρονο. Στο 57′ όμως ο Κουάισον με τρομερό σουτ πέτυχε το 2-1.

Στο 64′ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Νιακατέ παρότι συμβουλεύτηκε και το VAR. Ήταν μάλλον μια αδικαιολόγητη απόφαση.

Όλα κρίθηκαν στο 82′ όταν ο Εζτουνάλι έγραψε το 3-1 με τον Χορν να το τρώει στην κλειστή του γωνία και να φέρει μεγάλη ευθύνη. Στο 92′ ο Κάιντς εκτέλεσε φάουλ με τον Ζέντνερ να κάνει τρομερή επέμβαση.

ΜΑΪΝΤΖ: Ζέντνερ, Μπροσίνσκι (73’Λάτζα), Σεντ Ζουστ, Νιακατέ, Άαρόν, Μπακού, Κούντε, Εζτουνάλι (84’Χακ), Μποέτιους, Σαλάι, Κουάισον (78’Ονισίβο).

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Εχιζίμπουε, Μπόρναου, Τσζίχος, Κάτερμπαχ (81’Μοντέστ), Σκίρι, Έκτορ, Κι, Σίντλερ (65’Κόρδοβα), Σάουμπ, Κάιντς, Τερόντε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button